The Body Shop in Cluj Napoca

The Body Shop in Cluj Napoca

The Body Shop si-a deschis un nou magazin in Iulius Mall, in Cluj Napoca. Fetele ne-au invitat la deschidere, sa aflam care sunt ultimele noutati si sa testam noile produse cum ar fi cele trei arome de sarbatori (deja, I know!): Frozen Berries, Spiced Apple si Chai Vanilla, sau picaturile pentru echilibrarea nuantei fondului de ten de care, cred eu, avem toate nevoie in trusa de cosmetice de acasa.

Am plecat de la eveniment cu cateva achizitii: un tus lichid de ochi, uleiul uscat Honey Bronze de care sunt indragostita iremediabil de mai bine de 5 ani si Pudra, dar si cu unul dintre cele mai recent lansate parfumuri, Widdringtonia. Gama Elixirs of Nature recreeaza instantanee olfactive cu cateva dintre cele mai rare si minunat mirositoare specii de plante de pe planeta si apoi le combina cu esente si extracte naturale, in timp ce protejeaza aceste plante pe cale de disparitie pentru generatiile viitoare. Pentru a crea aceasta colectie, expertii The Body Shop au escaladat cateva dintre cele mai retrase regiuni ale planetei.

Ca parte a Angajamentului lor Enrich Not ExploitTM, am folosit tehnologia Headspace 100% non-distructiva pentru a replica aceste 5 arome naturale rare fara a le ameninta existenta viitoare. Tehnologia Headspace invaluie planta intr-o cupola si creeaza vacuum, pentru ca parfumul emis de planta, floare sau lemn sa poata fi recreat si incorporat intr-un parfum. Now that’s what I call 100% passion. Widdringtonia are arome de lemn de cedru Clanwilliam la baza si note de salvie si vetiver. #SmellsAmazing

De-a lungul timpului am avut untul lor de corp in multe arome, insa acum mi-a ramas in minte Moringa si Honeymania. Trebuie sa fac un restock. Astept sa imi spuneti care sunt produsele voastre preferate sau de ce nu, care e aroma speciala care v-a castigat forever. Meanwhile, in magazin, asta a fost mood-ul meu – am stat doar cu nasu-n creme:

img_7289

img_7303

img_0607

img_0603

img_0609

img_0611

img_7292

img_7297

img_7300

img_7304

img_7344

img_7345

img_0620

img_0623

lovea1

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • buckycore, 3 noiembrie 2016 at 14:09

  So weird. I was sitting here looking at a site, thinking “I wonder if Ali is going to post something today?” And viola. There was my email notification. Such a beautiful shop! We had just opened a brick and mortar our selves, but we have to find something bigger. We have bath and body products like these, all home made. Once things are more stable, I will give you an update. I’m not focused on the web side until our shop is more in place.

  0
 • Angela, 3 noiembrie 2016 at 19:32

  Sunt indragostita de parfumil White Musk. Abia astept sa se deschida The Body Shop si in Iasi!

  0
 • oannafashionsimbol, 3 noiembrie 2016 at 23:34

  OMG , U ARE SO BEAUTYFUL IN THIS RED <3
  I REALLY LOVE YOU
  http://WWW.OANNAFASHIONSIMBOL.COM

  0
 • Alexandra Moldovan, 4 noiembrie 2016 at 11:16

  Sorbetul cu vitamina E e genial, are o textura fina si e foarte hidratant, pentru fata (recomand), de altfel unturile de corp sunt minunate, indiferent de aroma…de fiecare data cand ieseam din tara si gaseam un The Body Shop imi faceam stocul pentru un an :))…ma bucur enorm ca au ajuns si in Cluj

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW