Soare la NY, soare la CJ

Soare la NY, soare la CJ

Probabil unul din cele mai faine filmuleţe din colecţia mea de favorite de pe vimeo.Atmosfera specifică din New York transpusă cu ajutorul modelinelor noastre de la săptămâna modei. Superb! Mi-ar plăcea să vă scriu vreodată din New York, lângă un fresh de portocale şi o melodie jazz în spate. Sweet mornings! O dimineaţa foarte faină la Cluj, însorită, little bit of sun, little bit of coffee, un fresh de portocale şi melodia asta dată foarte tare! Tot mă gândeam ieri pe drum spre Cluj, câte motive am să fiu fericită şi că ar trebui să întreţin fericirea asta să nu mai plece vreodată de lângă mine. Nu fericire dinaia exagerată, super optimism, doar o fericire realistă. Cred că şi vremea e de vină, cu siguranţă pentru că până la urmă şi asta contează. Ne putem îmbrăca aşa frumos acuma, putem colora puţin ţinutele şi se-nţelege, ochelarii de soare nu mai păsăsesc vreodată geanta. Cluj cu soare. We are family rămâne pe repeat până mă întorc la cursuri şi mai departe vom vedea ce ne rezervă ziua. 

De dimineaţă m-a sunat Roxana Şimon cu nişte veşti foarte foarte frumoase legate de ascensiunea brandului şi sinceră să fiu îmi pare foarte bine pentru ea şi rochiţele ei. Tot acolo o să o găsiţi pe Roxi, în articolul despre rochia de banchet. Am o mare surpriză perntru voi în acel articol, mai exact, o surpriză legată de o anumită rochie.

Hit the play button!

P.S: ceva frumos tot ne rezervă – Carmen ajunge spre seară cu tot cu pozele mele pe stick 😀 ceea ce înseamnă o nouă postare colorată aici sus. Sper că aveţi o zi faină, la mine a început foarte bine. Play the video again! Ieşiţi mai devreme cu o oră azi de la şcoală şi daţi o tură-n parc, sau până la Starbucks. Eu azi mă-mbrac în galben!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW