Instagram & The Followers Countdown

Instagram & The Followers Countdown

„Instagram, ce se întâmplă?” Dacă ai crezut că ai fost singura sau singurul – nu este așa! Aceasta a fost întrebarea și reacția a fiecărui utilizator al acestei rețele de socializare în dimineața zilei de 13 februarie 2019.

Rezumându-ne la creatorii de conținut din România, numărul de urmăritori de la fiecare cont de Instagram a scăzut considerabil, de la cinci mii de urmăritori până la aproape șazeci de mii. De exemplu, conform unor grafice postate de SocialNation.ro, Bromania a pierdut 21,913 de urmăritori, Nicole Cherry – 35,008, Inna – 57,580 (una dintre cele mai mari pierderi de urmăritori), iar cifrele continuă să varieze pentru multe alte persoane publice din România. Nici noi, echipa de news din redacția Alinei Ceușan nu am putut să nu observăm inclusiv scăderea contului Alinei cu 10k de urmăritori.

sursa foto: socialnation.ro

 Din fericire, toată acestă problemă nu este decât o eroare care se află în curs de rezolvare, așa cum reiese din anunțul postat de Instagram pe Twitter.

Într-o altă ordine de idei, cu toate că fiecare dintre noi își așteaptă urmăritorii rătăciți înapoi pe cont, putem să privim acest „mic incident” și ca pe o oportunitate de a reîncuraja creșterea organică a unei comunități în mediul online. Până la urmă, nu urmăritorii contează cel mai mult, ci persoanele care ne sunt alături constant și care interacționează cu munca noastră.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW