NEWS via Nail Art

NEWS via Nail Art

Noutăţi de la Nail Art, după cum v-am promis, de două ori pe lună. Un articol semnat Simona P. din care aflăm detalii despre un produs disponibil la Nail Art Tg-Mureş/Cluj Napoca, pe care îl putem lua şi acasă!

_______________________________________________________________________

Toată lumea ştie că unghiile reprezintă adevărate cărţi de vizită pentru femei şi spun multe despre modul în care acestea se îngrijesc. Iar o unghie îngrijită înseamnă mai mult decât aplicarea unei oje frumoase. O manichiură, respectiv pedichiură îngrijită presupune într-adevăr răbdare şi preocupare, dar nu este deloc greu atât timp cât îţi doreşti asta.

În ciuda solidităţii lor aparente, unghiile nu sunt mai rezistente decât părul sau pielea noastră. Tocmai de aceea când organismul nostru duce lipsă de vitamine, unghiile devin fragile, casante sau îşi schimbă aspectul. De aceste semnale trebuie să ţinem cont pentru a şti cum să ne îngrijim.

În cazul în care unghiile se exfoliază sau sunt moi, soluţia ideală este tratamentul cu cheratină. Cheratina este o substanţă care formează “scheletul” intern al celulelor din ţesuturile superioare ale epidermei, părului, unghiilor şi smalţului dinţilor. Altfel spus, este o substanţă esenţială ce reîntăreşte şi redă fermitatea şi vitalitatea.

Noul concept de tratament pentru manichiură şi pedichiură – Natural Kosmetics – se bazează tocmai pe cheratină şi este disponibil la Nail Art Studio by Lore.

 

Natural Kosmetics – Ez Way Treatment este un concept nou care utilizează ingrediente naturale şi oferă tratament pentru o piele sănătoasă. Acesta cuprinde o pereche de mănuşi – pentru manichiură şi o pereche de şosete – pentru pedichiură, care conţin o emulsie pe bază de cheratină şi ulei Copaiba, ce înmoaie cuticulele şi facilitează tratamentul. Emulsia nu conţine parabeni, conservanţi sau substanţe petrochimice, care ar putea cauza dermatite sau alergii. Dar, în schimb, previne contaminarea cu ciuperci, bacterii sau micoze.

Ingredientele active lasă pielea plăcut hidratată, previne îmbătrânirea pielii şi tratează unghiile, în timp ce lasă un parfum uşor şi delicat. Astfel, prin folosirea kitului Natural Kosmetics, clientul primeşte un tratament complet al mâinilor şi picioarelor. Iar vestea bună este că acest tratament poate fi folosit atât la salon, cât şi acasă.

Articol scris de Simona Pârlea

_______________________________________________________________________

Eu am fost ieri la Nail Art, la Cluj şi mi-am refăcut manichiura, cu un model care să mi se potrivească lângă ghetele de la Zara :)) am eu ceva cu negru şi auriu şi ţinte! Vă plac?

P.S: Ascultaţi melodia de mai jos, în câteva săptămâni voi lua parte la filmarea videoclipului, ceva retro, happy, upbeat:

0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW