The Sound of the Police / Street Style

The Sound of the Police / Street Style

Screen Shot 2013-10-28 at 8.26.04 PM

Genul de tinuta si piesa care-mi aduce aminte de cabanele petrecute prin 2007, 2008, 2009, cu gasca, prin munti. A fost tare, foarte tare frate! 

Din momentul in care am vazut fotografiile m-am gandit la un singur lucru: THAT’S THE SOUND OF THE POLICE! (click aici pentru identificare)

IMG_2439-edit-a1

IMG_2422-edit-a1

De obiecei scriu mult, foarte mult. Pentru ca imi place foarte mult sa fac asta. Ca sa nu spun |in aceasta toamna| voi spune: azi, am decis sa va aduc ceva mai mult material vizual pentru cateva zile si sa las scrisul pe weekend, cand vom pleca la Sibiu, cu Madalina Merca, Carmen Ioana, Sandra Bendre, Gabriela Atanasov si alti bloggeri pentru a pune cap la cap o serie de shooting-uri pentru M Calendar. Daca ati fost pe faza cu postariele de la FFD, stiti ca dupa fiecare festival, urmeaza un calendar, pe care in mod normal Mitichi il concepe folosindu-se de fotografiile din festival. Cum de aceasta data, Mitichi a fost lovit de inspiratie, a decis sa ne dea de stire noua, bloggerilor sa ne pregatim bagajele pentru Sibiu, pentru a doua oara in acest an. Si daca stiu eu sa fac bine ceva, este sa va povestesc pe unde am fost, cum a fost si ce am facut. M, sper ca ne-ai pregatit o petrecere pe cinste sambata seara (intre noi fie vorba si intre paranteze… si vineri!).

cdb8af43608571e64c2f2886a3cff011_Fotor_Collage

Eu cu Gaby avem niste afaceri nerezolvate de la Paris pe care speram din toata inima sa le putem incheia, vineri noaptea, la Sibiu. Despre calendar nu va pot spune spre multe decat faptul ca fiecare blogger va deveni in fotografii un style icon (I mean it)… Eu fiind la acel moment bruneta, am ales-o pe Dita von Teese. De vestimentatia mea se vor ocupa Anca si Silvia Negulescu, designeri care si-au prezentat colectia in Gala FFD.

Pana atunci, doar filme politiste!

IMG_2373-edit-a5

 

Clothing: Garage Boutique

Fotografii: Mrvisuals

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Dia, 28 octombrie 2013 at 22:13

  Foarte tare 🙂 iti tot citesc articolele dar acesta chiar m’o capivat :*

  0
 • Aliceee traveler, 29 octombrie 2013 at 7:08

  Ideea e super!
  Dita von Teese chiar seamana cu tine mai ales in primele 2 poze!
  Nu o sa iti fie greu sa intri in personaj

  0
 • cristina, 29 octombrie 2013 at 15:03

  Draga Alina ,cand vin prin Cluj poate ai putin timp sa ma ajuti sa- mi cumpar niste tinute,sunt PRAF total cand e vorba sa imi cumpar haine!Merci mult

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW