Tangerine Red

Tangerine Red

Rememorând cele spuse cu câteva zile-n urmă pe muresnews, vreau sa dezvolt pe această temă un articol despre care deja am scris. Dat fiind faptul că nu am putut pune acolo mai multe poze și implicit să fac totul mai personal o fac aici, cu mici modificări. Tangerine red, sau Tangerine Tango – cum a fost denumită oficial această nuanţă este o culoare spontană, puternică şi vie, care promite să ne scoată din orice încurcătură stilistică. Fiind un derivat al portocaliului, într-o bază de roşu cald, acest roşu tangerine promite mult, însă probabil pentru majoritatea lumii va rămâne o provocare. Personal nu sunt o mare fană a portocaliului și în acest context culorile derivate mă ajută destul de mult.

Numeroşi designeri internţionali au adoptat deja aceasta culoare ca parte esenţială a noilor colecţii Alexander McQueen, Acne, Marc by Marc Jacobs, Hermes, Lanvin, Mathew Williamson sau Tommy Hilfiger. Dar asta nu înseamnă că tot ce vedem pe podium vom vedea şi pe stradă. Accentele de culoare, în accesorii: geantă, bijuterii, eşarfe nu vor reprezenta o problemă şi cu siguranţă vor fi foarte uşor asimilate pe piata consumatorilor medii, în vreme ce eu aştept acea apariţie: o rochie tangerine red, lungă până în pământ, din chiffon, cu sandale joase aurii şi o pălărie fedora cu pană turcoaz.

Nici în domeniul machiajului această culoare nu este de ignorant având în vedere faptul că am purtat oricum ultimele două veri o paletă variant de nuanţe irizante de portocaliu corai pe buze, pe timp de vară. Probabil cea mai uşoară soluţie şi una care poate fi şi personalizată este mixul între două culori de ruj: roşu cherry şi un portocaliu foarte aprins. De aici fiecare îşi poate forma, în funcţie de culoarea pielii o nuanţă de ruj personalizată, care să-i stea bine şi pe care o poate schimba oricând cu un stop de culoare. Tot în acest felt îmi obțin nuanța preferată de roșu-oranj combinând ojele de mai jos, în funcție de cantitatea de rosu/portocaliu pe care vreu să o adaug. Am să încerc o machiura în degrade în acest sens de la portocaliu la rosu, cum e aici cu roz, mi se pare interesantă.

Doar că în varianta pătrată – îmi place mai mult așa, e o alegere personală…

Cu toate că nu sunt mare fană a culorii portocaliu, derivatele acesteia, corai, tangerine red, îmi plac. Dacă ar fi să vorbim despre decor, cel mai probabil nu aş alege această culoare pentru pereţii camerei mele, pentru că sunt o persoană căreia îi plac schimbările şi mai repede îmi schimb feţele de pernă, perdelele şi vaza de pe birou, decât să-mi zugrăvesc, din nou, camera. Părerea mea este că această culoare poate face un excelent revigorant de primăvară pentru o camera în culori neuter sau calde – un buchet de flori, o o ramă foto nouă sau nişte lumânări care să împrospăteze atmosfera ar fi perfecte.

Cât aşteptăm razele primăverii, nu am să-mi redecorez camera în aceste nuanţe, dar cu singurantă sunt în căutarea rochiei lungi, din voal de care vorbeam mai sus. Că tot vorbim de rochii, sâmbăta viitoare, va avea loc lansarea colecţiei de primavera a Roxanei Simon, locaţia alesă fiind Gallery The Pub unde începând de la ora 19, se va naşte un nou trend primăvăratic, al Mureşului. Atenţie fetelor, că am văzut deja rochiile şi sunt material de rochii de banchet!

Am încercat niște variante ale unor outfituri ce se vor a fi SS12, pentru mine.

Ultima ținută îmi place cel mai mult și probabil va fi si prima pe care o voi purta afară, când se face mai cald. Și poate-i propun la Roxana Șimon un model de rochie lungă, cu pană…ținuta de care vorbeam mai sus. 😀

Am tăiat-o la machiaj că e mult de lucru până deseară, la 19, când începe prezentarea. Vă aștept acolo și spre seară, la after party!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Lucia, 10 martie 2012 at 11:53

  Foarte frumos articolul 😀 Esti minunata <3 .

  Imi place foarte mult blog-ul tau .

  0
 • haine sport, 10 martie 2012 at 14:02

  Alexander is Great.

  0
 • ne place! <3

  0
 • Diana, 11 martie 2012 at 6:54

  Cum se fac unghiile alea?:))

  0
 • Soriana, 11 martie 2012 at 8:44

  Alina, puloverul e absolut superb! De unde l-ai achizitionat?

  0
 • clauclaudia, 11 martie 2012 at 14:12

  Tare frumoasa este culoarea rosu! Iar tie iti vine de minune! Felicitari, am auzit, cred ca tot de la tine ca tangerine este culoarea anului 2012..vezi cum invat eu ceva de la tine? 🙂

  0
 • iis, 14 martie 2012 at 22:35

  incearca in mango, in bucuresti este o rochie cam asa cum zici tu

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW