Starting New Youtube Series & Liliac Obsessions of the Day

Starting New Youtube Series & Liliac Obsessions of the Day

Give a girl the right shoes and she can conquer the world – păi nu sunt oare pantofii cel mai important element al unui look? Nu leagă ei sau dezleagă intenția unui outfit? Bien sûr. Modelul slingback, cel deespre care vorbim astăzi este caracterizat de designul cu o curea subțire care trece peste călcâi. Desigur, slingback-ul poate fi considerat un tip de sandală, având în vedere faptul că avem călcâiul expus – ceea ce mie una mi se pare foarte sexy. Desenele clasice includ slingback-ul de două culori al lui Chanel, introdus în 1957 și relansat în 2015 de către designerul Karl Lagerfeld. Astăzi vreau să vă fac cunoștiință with my latest addition to my shoes collection – o pereche de pantofi cu toc mediu, slingback, într-o nuanță pastelată de violet liliac cu finish lăcuit. Pantofii sunt de la Humanic (îi găsiți deja în magazine) și pot fi purtați într-o mulțime de combinații, motiv pentru care îi veți mai vedea des vara asta pe blog și implicit în ținutele mele. 

După succesul seriei #AcBeautyModandays – sau Episodul de Beauty cum îmi place mie să îl numesc, ieri seară (nr. în momentul redactării), la Digital Divas am găsit de cuviință să anunț începerea unei noi serii pe Youtube și anume Episodul de Fashion sub hashtag-ul pe care deja îl cunoașteți, #AStylingIssue. În aceste episoade vom vorbi spre exemplu despre item-urile pe care fiecare dintre noi ar trebui să le aibă în garderobă, despre cum ne alegem look-ul pentru evenimentele importante din viața noastră – fie că vorbim despre balul de absolvire, nunta celei mai bune prietene, o gală de premiere sau un eveniment în familie dar vom aborda și subiecte actuale – cum putem integra culoarea anului în ținutele noastre de zi cu zi sau de ce moda trebuie să fie sustenabilă și cum putem participa la astfel de inițiațive. Sunt sigură că vom găsi multe subiecte interesante de discuție și în acest sens aștept și propunerile voastre printr-un comentariu, chiar aici, pe blog. Tot aici aștept sa-mi spuneți dacă dețineți o pereche de pantofi slingback in garderobă.

Până una-alta, astăzi mi-am dorit să vă aduc pe blog o ținută feminină, de primăvară, cu un twist rock. Am purtat perechea mea de pantofi liliac de la Humanic – și da, de la ei am pornit look-ul pentru că de cele mai multe ori așa procedez cu ținutele mele, la care am adăugat un tricou cu print rock Metallica strâns într-un nod, o rochie plisată dintr-un material vaporos, metalizat și o borsetă pe care am găsit-o într-un second hand. Apropo de second hand-uri, da, trebuie să facem un episod și pe tema asta. Apropo de pantofi, trebuie să discutăm și despre pantofi, poate chiar să vă prezint colecția mea de pantofi (fără haul-uri și lăudăreli, însă știu că putem avea conversații interesante și pe tema asta de la cum îți alegi mărimea pantofilor până la must-have-urile sezonului). Eu m-am îndrăgostit de perechea asta de pantofi liliac pe care o veți mai vedea și în alte look-uri pe blog pe viitor, chiar dacă nu vorbim exact despre culoarea anului – și treaba asta cred că ne stimulează creativitatea pentru că începem să purtăm mai mult culori care până acum erau ignorate – îmi place foarte mult finish-ul lucios și faptul că tocul este unul mediu și foarte purtabil. Ne vedem curând pe Youtube, cu o nouă serie. Aveți ca de fiecare dată, toate detaliile tinutei, la finalul articolului.

What I Wore: HUMANIC Liliac Shoes / Reserved Pleated Metallic Skirt (dyed in purple)/ Top Shop Metallica T-Shirt / Second Hand Fanny Pack / Alexander McQueen via Koptic.ro.

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW