Smart Masking with FOREO UFO: some rituals never die

Smart Masking with FOREO UFO: some rituals never die

“Un tratament incomparabil pentru măștile inteligente, FOREO UFO combină tehnologiile dermice avansate (Led, crio, heat) cu formulele măstilor coreene pentru un tratament facial decadent în câteva secunde. 90 mai exact. Experimentează frumusețea inovației și transformă-ți tenul cu ajutorul lui FOREO UFO.”

Unele ritualuri nu mor niciodata. Unul dintre aceste ritualuri ale mele este masca de față. Nu am întâlnit pănâ acum un produs pentru care să fac o altfel de obsesie – poate doar FOREO LUNA si variantele lui, însă aici vorbim de hidratare intensă și un #glasskin în 90 de secunde. De inovație. De timpul nostru. De FOREO UFO. Din acest motiv cred că acest device reprezintă o investiție în tine, în tenul tău pănă la urmă. Cred că știți deja că sunt adepta ritualurilor din confortul propriei case, cu cât mai puțin timp pierdut pe drumuri și prin saloane, așa că atunci când pot, spun da unor astfel de tratamente rapide acasa și încerc să îmbin mai multe lucruri: de când ne-am instalat vana iubesc să fac o baie dimineața și să-mi ofer timpul necesar mie – un ceai, o mască, o muzică bună pe fundal – un ritual care te scoate puțin din ritmul nebun al vieții. Vedeți că mi-am adus jungla în dormitor? (râde).

Oricum ar fi și oricând aș alege să le fac, măștile de orice fel sunt preferatele mele pentru tratamentul intensiv pe care îl oferă tenului și rezultatele imediate (tenul tău va aprecia de fiecare data efortul). Efortul de data asta însă este unul minim. Atât de mic încât îți va părea că trece prea repede, că îți mai dorești încă 90 de secunde (despre ce vorbim?!) Fiecare persoana care folosește FOREO UFO mi-a mărturisit că da, folosește masca de două ori una dupa alta pentru efectul plăcut de masaj pe care pulsațiile îl oferă dar și pentru că într-un fel… pare ireal de rapid. Aceste 90 de secunde trec prea repede.

Tu știi cum se simt pe pielea ta, 90 de secunde?

Ceea ce am folosit eu aici și una dintre măștile mele preferate de la FOREO pentru UFO este masca Make My Day. Această mască de față de alge roșii și acid hialuronic este exact ceea ce pielea mea are nevoie pentru a începe ziua. Make My Day e compatibilă atât cu FOREO UFO cât și cu FOREO UFO mini.

I know… până acum, a-ți aplica o mască de dimineață era ceva de domeniul SF-ului, datorită lipsei de timp. O cafea, te îmbraci rapid, gloss, mascara, concealer și ai ieșit pe usă. Dar acest tratament facial FOREO UFO de 90 de secunde lasă pielea super-hidratată, luminoasă și elastică, pregătită pentru orice. E genul de efect care se vede instant și folosit regulat, acest device te va face să te îndrăgostești iremediabil. E genul de ritual la care eu personal nu voi renunta niciodata, mai ales în zilele în care am shooting-uri, filmări, evenimente și știu cum masca asta îi dă tenului un boost de TOT – luminozitate, elasticitate, hidratare în profunzime, răsfăț. Citește mai multe despre FOREO UFO în articolul meu introductiv, aici. Vezi deasemenea și primul un unboxing și testarea video pe care am filmat-o împreună cu sora mea Carla și Carmen.

SHOP FOREO UFO / SHOP THE MASKS

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW