On my way to #PicioareDePodium

On my way to #PicioareDePodium
   Dupa cum bine stiti deja, am acceptat provocarea Philips Lumea #PicioareDePodium, provocare gazduita timp de opt saptamani de Wordclass Romania & powered – ca altceva nici n-ai putea spune – de Anca Surdu. Fosta gimnasta, dubla campioana mondiala si campioana europeana, Anca si felul ei de a fi – mereu zambitoare si energica era tot ceea ce ne lipsea noua pentru a ajunge la acele picioare de podium despre care se tot vorbeste. Cum adica de podium? Sau de ce? Pentru ca ea a gandit un program special care in 8 saptamani ne ajuta sa obtinem picioare perfect tonifiate prin exercitii fizice antrenante. Pentru ca trebuie sa recunosti ca o pereche de picioare bine lucrate si matasoase sunt infinit mai seducatoare decat un decolteu, oricat ar fi el de adanc. Pentru asta insa, trebuie sa muncim. Cel putin la sala dupa cum ne-a demonstrat Anca, pentru ca acasa – mie una – Philips Lumea, mi-a usurat munca.

Timp de opt saptamani ne vom antrena in fiecare vineri la W by Worldclass alaturi de Anca. Cum programul meu este destul de imprevizibil – o data sunt la Cluj alta data in Bucuresti am decis sa-mi fac antrenamentul pentru #PicioareDePodium oriunde m-as afla.

Vinerea asta o sa fiu inapoi la Cluj, insa i-am spus Ancai sa nu ma uite c-am sa fiu si eu la sala deodata cu gasca, insa la Worldclass-ul din Cluj. Ori facem un Facetime ori imi da exercitiile pe WhatsApp si le fac singura. De ce 8 saptamani? Pentru cam tot atat iti ia si sa iti faci tratamentul initial cu Philips Lumea. Cate o sedinta la doua saptamani si mai apoi pentru intretinere.

Cum a fost la primul antrenament? Ne-a nimicit.

Anca? Ne-a rupt. Ea ne arata exercitiile intr-o maniera si cu o postura impecabile pe care doar o gimnasta ori o balerina poate sa o mai aiba de fapt si in acelasi timp era cumva majoreta noastra, ne sustinea, si ne incuraja, vorbind pe tot acest parcurs si numarand secunde, squats, fandari si flotari (exercitiile erau de fapt mult mai complexe). Adevarul e ca nici eu nu am mai ajuns pe la sala in ultima vreme, insa am alergat pe tocuri si m-am dat cu bicicleta prin New York, Londra si Paris asa ca speram ca macar asta sa se puna la ceea ce inseamna intretinerea unor #PicioareDePodium, in luna modei cand ne ce nu greu ci este imposibil sa mai ajung si la sala. Inca am febra musculara in momentul in care scriu si au trecut cateva zile de atunci.

Ce urmeaza?

Pe viitor Philips si Worldclass isi propun sa faca aceasta clasa publica. Eu cred ca sunt multe femei care isi doresc o imbunatatire la nivelul aspectului picioarelor pentru ca DA ne obsedeaza asta. Cred ca sunt doritoare pentru o astfel de clasa de fintness. Pana atunci insa poate chiar tu ni te poti alatura in programul #PicioareDePodium. Cum? Ramai cu noi si vei afla in curand. Avem o noua provocare pentru tine.

*cum adica asta ‘e doar incalzirea’?*

Probabil inca cel putin un antrenament dupa care o sa ma simt ca o meduza.

In primul rand urmeaza inca 7 saptamani si 7 antrenamente gandite de Anca special pentru noi si pentru a pune in miscare aceasta grupa de muschi si a ne contura picioarele in cel mai scurt timp posibil. Cred ca stiti deja faptul ca antrenamentele astea nu sunt tocmai usoare si de cele mai multe ori a doua zi, daca nu chiar imediat dupa antrenament vei simti ca picioarele tale o iau razna, fac ce vor si in final te simti ca o meduza si ti se taie picioarele ori de cate cand vezi niste scari. Asta am fost eu in ulimele doua zile. O meduza. Aici la Bucuresti dorm intr-un soi de loft la etaj si am de urcat niste scari, insa dupa ce m-am trezit sambata si am coborat in nu ca slow-motion, in ultra slow-motion scarile alea mi-am dat seama ca e mai profitabil sa dorm pe canapea. Oricum ar fi, de abia astept sa vad rezultatele acestor antrenamente, trebuie sa recunosc ca mi-ai redeschis apetitul pentru sala ca cel pentru miscare il aveam deja si abia astept urmatoarele sesiuni de training. In cadrul evenimentului am facut cunostinta si cu noul model Philips Lumea. Afla mai multe detalii despre produs, aici.

We’re DONE. STRETCH

 

 

Alatura-te conversatiei

  • Nicu D, 18 octombrie 2017 at 18:26

    Mama ce corp ai

  • Nicol Raluca, 18 octombrie 2017 at 20:13

    Anca e cea mai tare!Are niste amtrenamente gandite bine si rezultatele se vad in scurt timp??

  • Ewa Macherowska, 19 octombrie 2017 at 15:50

    Cool! Love this post! x

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW