NEWS: KENZO x H&M

NEWS: KENZO x H&M

 Screen Shot 2016-05-25 at 1.49.33 PM

Acum 49 de minute H&M a anuntat care este urmatoarea lor colaborare cu un designer de top si anume: KENZO. Casa de moda pariziana suprinde energia culturii globale prin culori indraznete, print-uri vibrante si prin campaniile lor digitale creative – colaborari cu artisti a caror creativitate nu cunoaste limite.

Directorii de Creatie Carol Lim and Humberto Leon vor aduce spiritul KENZO la H&M, pregatind o colectie pentru femei, una pentru barbati si o selectie de accesorii – now that’s good news. Articolele colectiei KENZO x H&M vor fi disponibile in peste 250 de magazine H&M din intreaga lumea, dar si online, din data de 3 noiembrie 2016.

„Prin aceasta noua colaborare cu H&M vrem sa depasim limitele si sa impartasim spiritul energic al casei KENZO iubitorilor de moda din intreaga lume”, au declarat Carol Lim și Humberto Leon (Directori de Creatie la KENZO). Asteptam cu nerabdare rezultatul acestei colaborari, pana atunci aveti mai jos o galerie da imagini care sunt suficiente pentru a explica spiritul casei de moda KENZO.

Let the countdown begin!

 

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • loredanamanciu, 29 mai 2016 at 15:29

    Ce tare!

  • Kiersten, 1 iunie 2016 at 8:56

    I jսst coսldn’t depart your sit prior to suggeѕting thɑt
    I actᥙally loved thhe usual info a person provide to your
    ցuests? Is gonna be back гegularⅼy to сhecck оut new posts

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW