FESTIVAL INSPIRATION: Furla Feeling

FESTIVAL INSPIRATION: Furla Feeling

Stiti care e acel sentiment #FurlaFeeling, de care tot vorbim ceva timp? E vorba de fapt de mai multe sentimente la un loc, sentimente pe care le-am redescoperit recent la un shooting cu Carmen. Am pozat impreuna sase look-uri diferite de festival care sper sa va inspire in alegerile de vara aceasta. Revenind la #FurlaFeeling… Sa fie puterea de a merge mai departe indiferent de obstacole, spiritul de aventura care te impinge sa-ti intreci limitele, bucuria si emotia unui nou inceput? Apasa play si descopera un nou advertorial din seria de festival si emotiile care insotesc aceste fotografii. Da play piesei de mai jos si descopera the #FurlaFeeling.

photos by Diana Tibre

 

POWER

 

 

JOY

 

 

EXCITEMENT

 

 

ENERGY

 

 

OPTIMISM

 

 

WILD SPIRIT

 

 

*AC/GC*

 

 

JADED

 

 

CURIOSITY

 

 

CONFIDENCE

 

 

DUALITY

 

 

CALMNESS

 

 

JOY

 

 

SERENITY

 

 

SUMMERTIME SADNESS

 

Gentile FURLA Metropolis sunt achizitionate din magazinul FURLA Baneasa Shopping City.

Azi v-am adus pe blog o serie de trei tinute de festival inspirate de gentile FURLA Metropolis si conceptul #MyPlayFurla – am folosit petru genti ca sursa de inspiratie si anume: FURLA Metropolis Red, FURLA Metropolis Beige, si cele doua variante FURLA Metropolist Urban Jungle cu care deja ati facut cunostinta zilele acestea.

Am purtat item-urile preferate din colectia mea capsula Festival Series ’17 cu Moja, jachete din piele gelbena si lac, Mathis, un top cu umerii goi de la H&M si o rochie cu margele pe care o ador – sora mea a gasit-o intr-un second hand si m-am indragostit de ea pe loc. In ultimul look am folosit o rochie vaporoasa de vara de la Motivi si ghete Strategia. Bine inteles, in centrul atentiei sunt gentile FURLA pe care le gasiti si voi in magazinul lor din Baneasa Shopping City. Posibilitatile sunt #endless cand vine vorba de combinatiile pe care le poti face cu #MyPlayFurla, asa ca totul depinde doar de imaginatia voastra.

Vezi look-urile lui Carmen, aici.

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW