O51. Image Matters

O51. Image Matters

Comerțul modern înseamnă experiențe, iar clienții au fost și vor rămâne mereu pe primul loc. O51 este un loc în care “Image Matters”, un loc în care fiecare piesă a fost creată pentru viitorul său cumpărător. Există câte un model pentru cel curajos, pentru the office type, pentru excentrici, idealiști sau minimaliști.

O51 a fost conceput ca un spațiu rafinat, elegant și confortabil care reunește în oferta sa peste 30 de mărci high-end fashion și mărci de atelier exclusiviste precum: Cartier, Ellie Saab, Linda Farrow, Dita, Mykita, Lindberg, Oliver Peoples, Dior și alte branduri cu povești durabile.

Proiecția spațiului a fost realiată în așa fel încât să ofere un mix de inovație, mărci de lux, design și performanță; cu mobilier realizat din materiale futuriste, cu detalii de design din cupru, iluminare subtilă a polițelor și produselor, casete special manufacturate pentru display-ul ramelor, ambalaje în ton cu întregul concept, 051 / Image Matters este noua destinație care merită trecută pe lista de cumpărături.

Image Matters because Everybody Matters.

O51 / Image Matters este un magazin concept de ochelari de soare și rame de ochelari de vedere, deschis recent în Băneasa Shopping City.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW