PRIMUL BOUTIQUE YSL DIN EUROPA

PRIMUL BOUTIQUE YSL DIN EUROPA

Yves Saint Laurent Beauty a deschis primul boutique din Europa, la București, în Băneasa Shopping City.

Noua locație premium permite pasionaților de frumusețe să descopere cel mai subversiv brand couture parizian prin semnătura originală a parfumurilor, make-up și skincare.

YSL Beauty boutique oferă acces la produse și servicii exclusive, care nu sunt comercializate în altă locație pe teritoriul țării, precum colecția de parfumerie – Le Vestiaire Des Parfums sau cea pentru îngrijirea excepțională a pielii – Or Rouge. Pentru o experiență YSL completă, există, de asemenea, o zonă de personalizare, pe lângă o agendă continuă de activități în magazin pe tot parcursul anului. Dar asta nu este totul: cumpărătorii care vizitează noul boutique au posibilitatea de a se înscrie în programul de fidelitate a clienților care include invitații și cadouri exclusiviste sau „cadouri de bun venit” pentru a intensifica experiența YSL.

“Suntem încântați că am reușit să aducem acest proiect în România, la București, în Băneasa Shopping City. Aș dori să menționez faptul că este primul Boutique monobrand al brandului Yves Saint Laurent din Europa. A fost o muncă enormă în spatele acestui proiect. O echipă talentată și super motivată a făcut posibilă “dăruirea” acestui proiect către consumatorii din România, în premieră europeană.

Experiența de consumator va fi la cote maxime, pentru toți cei care ne vor vizita. În primul rând vorbim despre o gamă completă de produse, pentru toate categoriile în care brandul este prezent: make-up, skincare, parfumerie și, în premieră în România, gama de parfumuri de nișă de la YSL – Le Vestiaire des Parfums. Vom pune accent pe serviciile oferite consumatorilor noștri, începând de la consilierea profesională și personalizată a fiecărui client și terminând cu serviciile de gravură a produselor alese. Aplicația Modiface, prezentă în boutique va asista clienții în alegerea potrivită a culorilor de make-up.

Ne dorim ca Boutique-ul YSL să devină o nouă destinație de beauty “haute-couture”, unde clienții vor fi introduși în universul unui brand care are puterea și resursele creative de a se reinventa permanent. O dată pătruns în universul Yves Saint Laurent este imposibil să nu găsești produsele cu care să te identifici și de care să devii dependent”, detaliază Cosmin Ban, General Manager al Diviziei de Lux din cadrul L’Oréal România.

2+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW