#mihaelaglavanss16 + cele mai cool sandale gladiator, design romanesc.

#mihaelaglavanss16 + cele mai cool sandale gladiator, design romanesc.

Pe data de intai aprilie a avut loc lansarea colectiei #mihaelaglavanss16, in Cluj Napoca, la Ingeno. Daca ati fost pe faza pe intai aprilie, ati putut vedea live ceea ce s-a intamplat, la mine pe Snapchat (@alinaceusan). Daca nu, va povestesc eu acum.

1. Mihaela Glavan are in continuare cele mai tari sandale gladiator dupa cum ne-a obisnuit (acum cu toc gros, din material textil). E vorba de trei modele: doua pe negru si una pe bej. Mai jos o sa vedeti modelele pe care le avem noi. Le gasiti aici pe cele pe care le poarta Carmen si aici pe ale mele, cele de pe roz. Primele sunt evident reglabile, iar pentru cea de-a II-a pereche va recomand sa trimiteti catre atelier dimensiunile exacte ale piciorului din 5 in 5 cm, pentru a avea o sandala made-to-measure, care se potriveste perfect piciorului vostru.

2. Mihaela Glavan are in continuare cei mai edgy bocanci de piele groasa, care pot fi purtati all-year-long. Daca vreti sa vedeti modele care NU sunt disponibile pe site, e musai sa faceti o vizita la showroom-ul din Bucuresti.

So she kinda’ rocks our shoe-related dreams. Take a look:

Evident, la deschidere au participat bloggeri din Cluj, online influencers, femei de afaceriprieteni ai brandului si implicit, ai Mihaelei Glavan. Ne-am bucurat sa vedem creatiile Mihaelei in Cluj Napoca, intr-o atmosfera inedita si un setting aparte. Da, pantofii din noua colectie erau “agatati” de rama oglinzii, cocotati pe rafturi si coloane ori asezati pe mese de sticla, ceea ce mi s-a parut foarte cool, vizual.

Daca sunteti in Bucuresti, puteti merge la Showroom-ul Mihaela Glavan – de pe str. Sabinelor nr 104, unde veti descoperi ceea ce numim acum cei mai cool pantofi ai momentului. Pana atunci insa, va las mai jos o galerie de imagini de la eveniment si un link catre site-ul unde puteti gasi cea mai recenta colectie: www.sepala.ro

Credit Foto: Francisc Sandor

Inainte sa intrebati, piesa de pe fundal este WHTKD – Say to me, i-am dat share mai devreme pe Facebook. Dar nu uitati sa va dowloadati si voi SHAZAM, aplicatia care recunoaste muzica intr-o secunda 😉

Screen Shot 2016-03-23 at 16.24.37

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW