That yellow puffed jacket

That yellow puffed jacket

Hello girls, mă bucur că am reușit să va aduc azi pe blog un nou look pe care l-am pozat în weekend, la Târgu Mureș. M-am îndrăgostit iremediabil de jacheta asta galbenă, vătuită, de la H&M așa că trebuia să o includ într-un look de iarnă, aici pe blog. În fotografiile de mai jos am purtat-o peste un hanorac simplu negru, cu o pereche de jeanși cu ținte (din nou, tot H&M) și cu o pereche de botine pe care am vrut de mult timp să vi le arăt – Marco de Vincenzo. Le-am primit acum ceva timp de la cei de la @hot_a_porter o destinație super-cool de shopping (shoes & accessories wise) pe care vă recomand să o bifați dacă sunteți prin București – și asta pentru că îi găsiți în incinta J.W. Marriott și au o sumedenie de branduri în portofoliu. O să vă țin la curent cu noutățile pe care le aduc, pentru că am auzit că vor să dezvolte un serviciu foarte – dar foarte interesant pentru clienții lor. Anyway, vă dau de știre când știu mai multe. Cam atât pentru azi, vă las mai jos ultima obsesie în materie de muzică – Lemon de la N.E.R.D si Rihanna, press play & enjoy the pictures.

What I wore: H&M Puffer Jacket and Black Jeans (oh, oh, see this!) / Marco de Vincenzo Heels from Hot-a-Porter / Poppy Lissiman ‘Le Skinny’ Sunglasses / Flaming Rose Velvet Purse. 

GET THE LOOK

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ewa Macherowska, 20 februarie 2018 at 8:00

  Love your jacket and jeans! x

  0
 • Diana, 21 februarie 2018 at 11:42

  Articolele tale sunt mereu atent lucrate, piesele pe care le porți sunt minunate și ochelarii -din imaginile de mai sus- merită fiecare cent (daydreaming mood). Te urmăresc pe instagram de mult, iar blogul tău e impecabil.
  Felicitări! Uimește-ne în continuare! :*

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW