#WhatsYourDrive – TOMMY x LEWIS HAMILTON

#WhatsYourDrive – TOMMY x LEWIS HAMILTON

 1 mai 2018, Amsterdam, Olanda

Tommy Hilfiger anunță lansarea documentarului #WhatYourDrive împreună cu ambasadorul global al brandului, Lewis Hamilton. Mini-seria pune într-o lumină nouă ambițiile personale al pilotului de F1, ambiții care îl determină să își întreacă așteptările, să își doboare barierele și să își îmbunătățească performanțele astfel încât să îi inspire pe cei din jur.

#WhatsYourDrive dezvăluie omul din spatele legendarului pilot britanic de curse, Lewis Hamilton, ambasador global al brandului și implicit a colecției pentru bărbați. Episoadele vor fi lansate concomitent cu fiecare cursă din calendarul Campionatului Mondial de Formula 1 2018, având focus pe câte un aspect din viața profesională si personală a lui Lewis Hamilton.

De la pasiunea pentru muzică, fashion și valorile care îl ghidează zi de zi, până la eforturile sale în a încuraja generațiile mai tinere  să își urmeze visurile, seria #WhatsYourDrive vorbește despre dorința incredibilă de a reuși în toate aspectele vieții, inspirînd pe parcurs și următoarea generație de fani TOMMY HILFIGER.

”Este o poveste despre dezvoltare personală, explorare și exprimare de sine dincolo de pistă, pe care mă bucur să o împărtășesc cu fanii la nivel global”, a povestit Lewis Hamilton. ”Este despre setarea unor țeluri, despre cum să îmbrățisezi orice oportunitate care apare și despre cum să nu lași pe nimeni și nimic să îți stea în cale.”

„Lewis are această ambiție nestăvilită de a crește și a atinge noi obiective atât pe pistă, cât și în afara ei, oferind inspirație fanilor din întreaga lume,” a declarat Tommy Hilfiger. „Această mini-serie personală vine cu o perspectivă nouă și intimă asupra călătoriei sale de a-și atinge potențialul maxim în cursele de Formula 1, dezvăluind laturi de ale sale pe care puțini oameni le cunosc.”

So, what happens next?

Lewis Hamilton va da share fiecărui episod, inclusiv trailer-ului lansat pe 1 mai 2018, pe canalele sale de social media, incluzând Instagram, Facebook si Youtube, unde este urmărit de peste 18 milioane de fani. Mini seria documentară va fi valabilă și pe pagina dedicată de pe tommy.com, o platformă dinamică one stop care celebrează poziția de ambasador de brand a lui Lewis Hamilton și parteneriatul strategic între Tommy Hilfiger și cvadruplul Campion Mondial de Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, adunând astfel  ultimele imagini și clipuri  de campanie, împreună cu look-urile de colecție.

Aveți aici trailer-ul:

Moștenirea brandului TOMMY HILFIGER este  strâns legată de cultura pop și starurile sportive. În anii ’90, Tommy a fost unul dintre primii designeri care a combinat moda cu celebritatea și a devenit un pionier în industrie, după ce a îmbrăcat artiști precum Aaliyah, Mark Ronson și Usher și i-a implicat în reclamele sale pe David Bowie sau Beyonce. În ultimii ani, Tommy Hilfiger a stabilit parteneriate cu supermodelul Gigi Hadid, alături de care a realizat patru colecții capsulă TommyXGigi, cu campionul internațional de tenis, Rafael Nadal, duo-ul The Chainsmokers și actorul Shawn Yue, atrăgând atenția asupra angajamentului pe care brandul și l-a asumat în privința extinderii audienței și conectării cu viitoarea generație de consumatori.

Tommy Hilfiger are o istorie și cu Formula 1, anunțând recent că este partenerul oficial de îmbrăcăminte pentru cvadruplii campioni mondiali de la Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Brandul a sponsorizat în trecut echipa de Formula 1 Lotus și între 1991 și 1994 a fost primul brand în afara curselor care a sponsorizat echipa de Formula 1 a celor de la Ferrari, inclusiv prin uniforme realizate chiar de Tommy Hilfiger, în 1998.

În România, distribuitorul oficial Tommy Hilfiger este SARKK. Fondată în 1988, compania susține de asemenea distribuția produselor Tommy și în țări precum Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Repulica Moldova și F.Y.R.O.M. Produsele sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine offline, online, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat mereu echilibru și o creștere organică, condusă de valori CSR și de aceea, este una dintre cele mai puternice companii de pe piață, dezvoltându-se constant și captând atenția celor mai exigenți consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține o gamă variată de produse, de la articole sportive (încălțăminte, echipament sportiv – golf, înot, sailing), lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte) și accesorii de optică medicală și până la ochelari de soare, ceasuri, genți, costume, articole de piele, parfumuri, accesorii pentru casă, lenjerii de pat, accesorii pentru baie și genți de voiaj. 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW