What happens when we travel together #LondonIsInOurJeans

What happens when we travel together #LondonIsInOurJeans

#LondonIsInOurJeans

Drumurile la Londra se ivesc tot mai des, iar atunci când nu se întâmplă asta, jeanșii de zi cu zi au grijă să ne reamintească de faptul că Londra, este totuși, in our jeans și că nu contează unde ne-am afla. Acum câteva săptămâni am zburat din nou în Londra pentru un proiect special Lee Cooper – și dacă până acum m-ați văzut doar pe mine în campaniile Lee Cooper, de această dată am pozat și filmat alături de Raul. M-am bucurat la vederea primului mesaj din partea celor de la Lee Cooper Romania – cum că ne-au vrut împreună în campanie. Întotdeauna când plec fără el mă încearcă sentimente ciudate – de excitement și dor în acelați timp. Toate trec rapid când ajung la destinație și muncesc, însă revin de îndată ce închid bagajul și plec către aeroport pentru zborul spre casă. Așteptam cu nerăbdare momentul în care voi putea împărtăși rezultatele acestei campanii cu voi, pe canalele de social media cât și aici pe blog și iată că ziua cu pricina a venit.

Se pare că acest proiect a avut cele mai multe first times dintre toate pentru că a fost și primul video de campanie pe care nu l-am lucrat eu în post-producție. Am lăsat totul însă în mâini foarte capabile – San s-a ocupat de tot ceea ce înseamă film și edit și trebuie să spun că rezultatul mi-a plăcut enorm. San e probabil printre singurii oameni în care am încredere atunci când vine vorba de zona video – you know me, I am a bit of a control freak on my work, so yeah. A fost tot prima dată când am lucrat și cu Alina Negoiță (foto) – o tipă super caldă și deschisă, care mi-a vorbit încă de la început despre pasiunea ei pentru fotografie și film. Mi-a vorbit despre proiecte politice, fashion și off-topic, despre pasiunea ei pentru cărți și tot ce înseamnă dpentru viața pe care o are acum în Londra.

După cum vă povesteam, acum câteva săptămâni am împachetat bagajele Lee Cooper și luat avionul spre Londra. Urma să stăm câteva zile în capitala Regatului Unit al Marii Britanii și eram super-excited pentru tot ceea ce avea să se întâmple. Am închiriat un apartament super luminos, fully-equipped undeva în Clerkenwell (și aici trebuie să vă recomand să aruncați o privire peste PlumGuide.com, un site unde veți găsi apartamente luxury din Londra și Paris – dacă veți avea nevoie la un moment dat pentru o plecare). Locațiile pentru fotografie & filmare au fost diverse și am privit întregul weekend ca pe o aventură. Spiritul Lee Cooper este prin excelență unul East London, așa că am căutat străzile care să exprime întocmai acest lucru. Styling-ul a fost unul simplu, easy-going, comfortable – specific pentru tot ceea ce înseamnă de fapt Lee Cooper. Am pozat în jur de 12 look-uri din noua colecție primăvară-vară 2018, item-uri care sunt deja disponibile în magazinele Lee Cooper din întreaga țară. Vă las mai jos fotografiile și video-ul la care – am vrut să zic că am lucrat cu drag – dar lucrase San – nu, pe bune, chiar am lucrat cu drag pentru că până la urma nu e vorba doar de post-producție.

În final, mă bucur că am cunoscut oameni tineri și pasionați 100% de ceea ce fac, mă bucur că am avut șansa de a fi în acest proiect împreună cu Raul – am avut energia la nivel maxim, ca de fiecare dată când sunt cu el – și nu singură în excursiile mele. Întotdeauna când plec fără el mă încearcă sentimente ciudate – de excitement și dor în acelați timp. Toate trec rapid când ajung la destinație și muncesc, însă revin de îndată ce închid bagajul și plec către aeroport pentru zborul spre casă. De data asta a fost altfel. And London is still in our jeans.

 

Video by San.

 

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW