We went to the Crystal Wonderland Party by Swarovski

We went to the Crystal Wonderland Party by Swarovski
Ce faci atunci cand primesti o invitatie la una dintre cele mai tari petreceri din cadrul MFW de la Swarovski? Iti pregatesti un look stralucitor si banezi data in calendar, primul lucru. Azi vreau sa va povestesc cum a fost la Crystal Wonderland Party, petrecerea pe care Swarovski a tinut-o la un castel langa Milano, pentru a celebra campania lor anuala de sarbatori.
Dupa o zi lunga de prezentari, am luat cina la Lu Bar, unul dintre restaurantele recomandate de blogul (acum blogul-revista) The Blonde Salad dupa care am fugit acasa sa ne pregatim pentru petrecere. Am imbracat – atat eu si Carmen cat si Anca tinute LouLou (@loulouthebrand) si am plecat catre locul in care Swarovski ne daduse intalnire, pe invitatie. Aici ne asteptau mai multe masini negre trimise de catre echipa Swarovski sa ne duca pana la Villa Gernetto, o locatie aflata la 40 de minute de Milano.
Cand am ajuns la petrecere am fost intampinate de un brad de Craciun imens – brad despre care am aflat ca fusese dorinta lui Karlie Kloss (un brad de Craciun mai inalt decat ea si pe Robert Buchbauer, CEO-ul Swarovski drept partener la cina si petrecerea din Lesmo). Bradul era decorat cu elemente Swarovski si fotografii de pe conturile de social media a celor 16 staruri ale campanei asa ca a fost in mod clar in centrul atentiei. Pentru cateva ore ne-am simtit de parca decembrie este deja aici.
Campania din acest an sta sub semnul, sau mai bine spus hashtag-ul #BrillianceForAll. Prin campania #BrillianceForAll Swarovski, isi reafirma credinta in diversitate si ii indeamna pe toti sa straluceasca in felul lor iar cele 16 staruri pe care ei le-au ales pentru campanie printre care se numara si Naomi Campbell, Chiara Ferragni, Karlie Kloss, Ruby Rose, Maye Musk sau Fei Fei Sun exprima intocmai acest lucru.
Am baut prosecco, am socializat si am dansat pe ritmurile lui Boy George. Am admirat fiecare detaliu al palatului Villa Gernetto si modul in care a fost transformat pentru aceasta petrecere, am petrecut alaturi de Chiara, Karlie, Alessandra, Naomi si cine-mai-stie alaturi de cate staruri din lumea asta si ne-am simtit bine. La sfarsitul serii cred ca asta e tot ce conteaza. Va las mai jos un scurt video de la eveniment care sper sa va duca si pe voi acolo, la Crystal Wonderland Party, cu noi.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ewa Macherowska, 23 septembrie 2017 at 18:56

  So beautiful! Perfect outfits! x

  0
 • Gabi Nemes, 25 septembrie 2017 at 8:43

  Tinuta aleasa e wow, de poveste. Arata splendid si se potriveste perfect cu evenimentul.

  Iar tu esti mereu plina de energie, deci transmiti un vibe atat de pozitiv!

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW