Wait, so now there are advanced masks for FOREO UFO? I’ve tested them all.

Wait, so now there are advanced masks for FOREO UFO? I’ve tested them all.

Wait, so now there are advanced masks for FOREO UFO? I’ve tested them all.

FOREO vine cu o nouă lansare în materie de măști – o serie de măști avansate pentru device-ul tău UFO. Noi le-am testat pe fiecare în parte și revenim aici cu un review rapid. Got coffee? Măștile advanced arată exact ca cele cu care UFO ne-a obișnuit și vizează diverse probleme ale tenului cum ar fi imperfecțiunile, porii dilatați, sebumul în exces, ridurile fine, ochii obosiți, încercănați, pielea uscată sau lipsită de strălucire.

Un lucru pe care trebuie să îl menționăm din start este faptul că două dintre cele cinci noi măști funcționează doar cu a II-a variantă de UFO nu și cu UFO mini (cele mai interesante, dacă îmi permiteți – adică cea de matifiere și masca specială pentru zona ochilor) – pe numele lor original Matte Maniac și Shimmer Freak. Le-am testat pe toate în decursul unei săptămâni și am să vă spun care sunt efectele fiecăreia, pentru ce tip de ten sunt recomandate fiecare și care sunt preferatele mele. Pentru a afla mai multe informații despre device-ul de smart masking UFO, vă invit să dați click aici și să citiți un articol dedicat.

Care sunt cele cinci noi măști advanced și ce face fiecare în parte? Matte Maniac, Shimmer Freak, Glow Addict, Youth Junkie și H2O Overdose. Dacă ai noul device UFO – cel din fotografii, toate măștile sunt compatibile. Mă bucură enorm faptul că acum putem folosi UFO-ul împreună cu aplicația FOREO. Device-ul se conectează prin bluetooth, scanezi codul de bare de mască din seria advanced atunci când o folosești pentru prima dată și începi tratamentul customizat. Măștile de zi și de noapte sunt deja implementate, însă pentru advanced masks, va trebui să scanezi masca la prima utilizare, după care aplicația își va aminti programul specific.

Tot din aplicație îți poți customiza întregul tratament, poți amplifica una dintre cele trei culori ale led-ului UFO, e ca o “casă” inteligentă pentru device-ul tău. Aparatul amplifică efectul măștilor prin pulsațiile T-sonice care ajută produsul să pătrundă mai bine în piele, lumina led verde, albastră sau roșie tratează diverse probleme ale pielii cum ar fi acneea, imperfecțiunile sau lipsa de strălucire. Prin tehnologia cryo/thermo deschidem sau închidem porii, putem dilata sau contracta tenul, obținând fie un efect de suplețe fie un masaj cald, exact ca la spa.

Suntem aici însă sa vorbim despre măști, nu? V-am pregătit mai jos o scurtă introducere în ceea ce înseamnă fiecare mască și pentru ce tip de ten este recomandată, pentru ca alegerea ta să fie mai ușoară. Ce fac, ce fac, ce fac măștile astea vrem sa știm, fiecare în parte. Scroll along.

Matte Maniac  – Charcoal Infused

 

 1. funcționează doar cu UFO (nu și UFO mini)
 2. conține cărbune și extract de lotus care absorb excesul de sebum și ajută la purificarea tenului.
 3. măștile Matte Maniac sunt recomandate pentru tenul mixt (like mine, zona T) sau tenul gras.
 4. au un miros crud, verde, fresh.

Shimmer Freak – Caffeine-infused

 

 1. funcționează doar cu UFO (nu și UFO mini)
 2. conține niacinamide, cafeina și extract de trandafir care energizează zona ochilor, ajută la estomparea cearcănelor și acționează ca un antioxidant.
 3. măștile Shimmer Freak sunt speciale pentru zona ochilor și sunt recomandate pentru toate tipurile de ten.
 4. au un miros delicat, de trandafir și conțin un shimmer vizibil în gel, însă foarte fin pe piele.

 Glow Addict – Pearl-infused

 

 1. funcționează cu ambele tipuri de UFO.
 2. conține vitamina E, esențială pielii și extract de perle care iluminează tenul, redându-i strălucirea naturala, acel glow natural, frumos, pe care toate ni-l dorim (not to mention I feel like every one of their 90seconds mask does this!)
 3. măștile Glow Addict sunt recomandate pentru tenul tern, lipsit de strălucire, obosit.
 4. au un miros fresh-floral iar masca este alb-laptos.

 Youth Junkie – Collagen-infused

 

 1. funcționează cu ambele tipuri de UFO.
 2. contine colagen, vitamina E, esențială pielii, cu efect regenerant și antioxidant și complexul triple oil care hrănește tenul, redându-i strălucirea naturala.
 3. măștile Youth Junkie sunt recomandate pentru tenul matur sau uscat.
 4. au un miros citric.

 H2O Overdose – Hyaluronic-acid-infused

 

 1. funcționează cu ambele tipuri de UFO.
 2. conține acid hialuronic care hidratează în profunzime și complexul Aquaxil™️ 3D care ajută tenul să fie hidratat în profunzime.
 3. măștile H2O Overdose sunt recomandate pentru toate tipurile de ten.
 4. miros de flori albe, ușor fructat.

FIRST THOUGHTS

Preferata mea de până acum este Glow Addict, cred că din instinct aș fi mers încă de la început pe varianta asta “pearl-infused” care conține și vitamina E – vitamina esențială pentru regenerarea pielii. Deși Shimmer Freak este o mască pentru zona ochilor, îmi venea să o folosesc normal pe toată fața, poate ca am și fost obișnuită cu o astfel de utilizare a UFO-ului și sinceră să fiu device-ul mi se pare puțin mare pentru a-l utiliza strict pe zona din jurul ochilor. FOREO we need a super-mini UFO. Sau ceva care seamană cu Iris™️ pentru o aplicare mai precisa. Ceea ce îmi place e că pe masură ce conectezi device-ul cu aplicația, descoperi cum fiecare mască are un ritual pre-setat de acționare. La Shimmer Freak spre exemplu, e pe rece și întregul tratament se focusează pe a dezinflama, hrăni și hidrata zona sensibilă a ochilor. Shimmer-ul e cumva inutil dacă vine machiaj peste, însă presupun ca e un update girly, care ajută și numele. Youth Junkie e din nou una dintre preferatele mele pentru mix-ul de colagen și vitamina E, youth junkie mi se pare cea mai hrănitoare dintre toate, poate și de asta e recomandată pentru tenul uscat/matur. Din nou o mască creamy, lăptoasă. Repet, tenul meu e unul mixt (combination) deci aș folosi Matte Maniac pe zona T și Youth Junkie sau H2O Overdose pe restul fetei, gât și decolteu (căci imi extind mereu mastile, cremele si tratamentele – acolo unde este posibil – pe gât și decolteu).

Cam astea ar fi primele impresii despre noile măști advanced de la FOREO pentru UFO. Prețul lor este 99lei/pack, iar fiecare pachet conține 6 măști – toate se gasesc în magazinele Douglas, dar și online aici, dacă citesti articolul asta de pe un laptop, de la birou și spre seara când ajungi acasă vrei să ai mai mult timp pentru tine și mai putin timp pierdut pe drumuri. Vin ele la tine, doar totul funcționează online acum.

Tocmai mi-am pregătit un tratament Youth Junkie. Voi conecta device-ul la aplicație și îi dau drumul. E începutul unei noi săptămâni și momentul ăsta SPA la mine acasă, în pat, alături de view-ul din fața mea funcționează ca un tonic perfect. Nu mi-am instalat încă bucătăria și asta înlocuiește momentul ăla în care-mi fac un ceai sau o cafea. Curând, sunt convinsă că o sa umblu prin casă cu device-ul în funcțiune, și o să-mi iau doza de H2O pentru piele până se face cafeaua. Pentru că totul durează doar 90 se secunde! (Back with some home updates soon)

GET THE LOOK / INFSD Black Marble Second Skin

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW