UNDISCLOSED DESIRES + New event in town

UNDISCLOSED DESIRES + New event in town

La sfarsitul saptamanii are loc a III-a editie a evenimentului Galeria de Stil, la  Muzeul de Arta din Cluj Napoca. Muzeul va gazui in zilele de 11-13 martie creatiile a peste 24 de designeri romani, Galeria de Stil devenind astfel, unul dintre cele mai influente evenimente de profil din tara. In acest vei vedea creatiile semnate: Etoile Design by Csilla Tulogdy, Designed by Oana Lupas, Diana Antohi, Lex Couture by Anca Farcas, Istvan Campan, Veronica Frisan, Shea Collection, Mirela Fraser, Laura Olaru, Andrea Andras, Tatiana Strimbovschi, Ingrid Teodosiu, Luminita Balas, Lajtar, Whoabi Sabi, Alexandra Cosnarovici,  Mihaela Carlugea, NANI, Isabela Teodor, Oana Pop, Maia Ratiu,  Miniona, Arabela Sim si Vex Design.

Va invit si pe voi la Galeria de Stil pentru a ne intalni in offline si a discuta despre  garderoba de primavara. Ca un mic insider, vineri si sambata se va desfasura un concurs pe care il voi juriza si anume: cand ajungi la Muzeul de Arta, cauta oglinda “Galeria de Stil” si covorul rosu, fa-ti o poza in oglinda si posteaz-o folosind hastag-ul #galeriadestil si poti castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 300 de ron. Ideea e ca daca te imbraci frumos vineri ori sambata, duminica mergem la cumparaturi. Nu uita sa dai tag @alinaceusan si sa ai profilul public, ca sa putem vedea poza. Astept sa imi spuneti daca ati mai participat la editiile trecute ale evenimentului, eu va recomand cu mare caldura sa veniti in acest weekend – ia-o pe mama, ori pe cea mai buna prietena si hai la Muzeu, vei descoperi sute de item-uri din noile colectii ale designerilor romani. Let’s shop!

Screen Shot 2016-03-09 at 3.01.09 PM

Afla mai multe, aici.

In fotografiile de mai jos port tinute semnate de designeri clujeni care vor fi prezenti la Muzeul de Arta si anume: Ingrid Teodosiu si Oana Lupas. Ingrid, Oana, I love you girls.

13

4

2

6

Cover album _The making of_Photography by Visual Touch.

img_8106-1

 

 

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Estella, 13 martie 2016 at 22:44

    Alina draga, imi poti recomanda niste creme/produse de fata care sa fie foarte hidratante? ceva sa nu lase tenul gras.. al tau arata impecabil. sunt curioasa ce folosesti in general, ms + te-am pupat.

    0
  • Iulia, 18 martie 2016 at 9:43

    Hey beautiful! Ce conditii trebuiesc indeplinite pt a putea realiza o sedinta foto la Muzeul de Arta? Mi se pare o locatie fabuloasa! Your picture are gorgeous!

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW