Trend Report: 4 Key Styles for SS2019

Trend Report: 4 Key Styles for SS2019

În ciuda unui număr tot mai mare de designeri care au început să lucreze activ, producând colecții cu disponibilitate imediată (pentru a ține pasul cu cererea nerăbdătoare impusă de fenomenul fast fashion) – din fericire, majoritatea industriei de modă își prezintă încă piesele cu un sezon înainte, oferind nerăbdătorilor dintre noi ocazia de a se pregăti din timp – emoțional, financiar, logistic ( că doar unde să încapă atâtea și atâtea lucruri).

Referitor la modul în care designerii și marile case de modă își vor imagina tendințele în noul sezon, este clar că vom avea curând în față o multitudine de alegeri, de la imprimeuri, culori și până la materiale și accesorizări  . Provocarea reală din spatele tendințelor? Să apreciem și să preluăm mai departe acele propuneri care într-adevăr sunt create în așa fel încât reflectă adevărul nostru într-un fel, valorile și esențialul personalității fiecăruia dintre noi. Până la urmă despre asta e vorba, de a-ți induce ție și celor din jurul tău o stare de bine plecând de la un simplu outift.

Direct de la marile evenimente de modă, de la schiță și de pe catwalk aici, pe blog, 4 tendințe cheie pe care ne așteptăm să le vedem în sezonul primăvară/vară în 2019. Scroll down and get yourself ready!

Sunshine Shades

Shorts

Utility

Ruffles

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW