#TravelWhereTheMusicTakesYou: Lollapalooza, The Weeknd, 24 de ore in Berlin.

#TravelWhereTheMusicTakesYou: Lollapalooza, The Weeknd, 24 de ore in Berlin.

Suntem la Berlin, în hotel și ne pregătim de ieșirea la festival. Pe fundal merge The Weeknd, patul e plin de haine, mai ceva ca în poza aia de Instagram. Deschid o bere din mini bar. Carmen e la baie, se machiază. Fac câteva stories și poze cu ținuta mea din seara asta și mă uit pe geam. Știam că o să ajungem cu puțin timp înainte de lăsarea serii, dar afară era acum soare și Berlinul văzut pentru prima dată de pe fereastra hotelului Marriott, la care stăteam, era liniar, modern și curat. M-a făcut curioasă. Având în vedere faptul că suntem din nou la Lollapalooza – ceea ce înseamnă că suntem “în turneu” – stăm din nou doar 24 de ore aici.

Două zeci și patru de ore să profiți de tot: graba, emoțiile, cum se scurge timpul, cum apune soarele, cum se miscă stânga-dreapta mâinile-n aer la concert după muzică și cum se închide lumina pe scenă, după ultimul artist. It’s a rush, but we like it. La fel s-a întâmplat și data trecută la Paris, când am mers pentru ziua lui Carmen (21 iulie). Concertul The Weeknd – căci pentru asta am mers – și întreaga experiență a fost de fiecare dată foarte tare.

Am mers la Lollapalooza Berlin cu cei de la eSky.ro, una dintre agențiile online de travel de top din România. Ei au lansat anul acesta o campanie foarte faină, concentrată pe oferte de călătorie pentru cele mai importante festivaluri din Europa și România, #TravelWhereTheMusicTakesYou. Nu avea cum să nu ne placă această campanie, mai ales că „ne-au făcut poftă” cu o serie de festivaluri promovate pe pagina de Facebook.  Dacă mai pui și că Lollapalooza era pe lista noastră, cu bilete Lolla Experience și VIP (care te duc în backstage la concert, la artistul tău preferat), putem spune ca este combinația perfectă. Trebuia să îl vedem încă o dată pe Abel.

 ț

O să vă las să vă imaginați cât de entuziasmată era Carmen de treaba asta și cum a decurs toată experiența din backstage. Eu nu am filmat nimic pe stories. Am vrut doar să memorez cu ochii colosul de lucruri care formau recuzita de la main stage: rafturi de lumini, macarale, cabluri pe jos, camere de filmat, camioane, dubițe negre, europaleți. Stăteam acolo și mă gândeam – da, #TravelWhereTheMusicTakesYou. De ce nu? Pentru că astea sunt momentele faine – all around Europe, la concerte, muzică bună, backstage pass-uri, energie – el, sau ea. Astea sunt momentele care-ți rămân la sfârșit, când tragi linie.

De la Lollapalooza vă scriam următoarele rânduri, sub o postare din feed-ul de Instagram – In the end all we have are moments like this, on fast forward, just like in a movie trailer. Fun with friends and family, flashlights of laughter, music and close ups-of-beloved-eyes. So why not enjoy the moment? Why not care less about what others think and more about living the life you’ve been given, your way ? @esky_travel #TravelWhereTheMusicTakesYou #eSkyRomania @lollapaloozade #Lollaberlin #AcGoesToBerlin.

Eu una am decis de mult pentru mine: care sunt lucrurile pe care vreau să le fac, cum o să le fac, ce e important și ce nu. Dar mi se pare că, din când în când, avem nevoie de un reminder. Poate tu ai nevoie de un reminder. Just go out and live life your way. Tu ești singura persoană care te poate face fericită, care te poate face să te simți high sau low. E din interior toată treaba asta. Și ce spun ceilalți? Have they been in your shoes? No! Could they handle what you do? Nope! The pressure, the work, the timing, the-fu#*ing-schedule? No, again. Și atunci? Exactly my point. Nu trebuie să te lași “ispitit” de ce vorbesc alții sau de ce fac alții în general, pentru că tu ai o traiectorie de urmat și cu fiecare decizie și acțiune, îți creezi viitorul. (More on that -soon on Youtube)

Călătoriile sunt un must. Privește dincolo de relaxare, că de fiecare dată când ieși pe usă și pleci undeva unde n-ai mai fost… e ultima dată când ai de a face cu acest “eu”. Această persoană care ești tu, cel care a ieșit pe ușă cu bagajul. Mai ales atunci când vorbim de un loc nou. Când te-ntorci acasă ești deja o nouă persoană. Nu te-ai schimbat total, dar ai crescut, ai învățat, ai trecut prin niște situații care ți-au adus ceva în plus. Acum știu cum să ajung cu trenul de la aeroportul din Berlin în centrul orașului, la hotel. Poate ți se pare o chestie prostească, mică, dar data viitoare pot merge cu ochii închiși. Asta a însemnat desigur, ca de data asta să îi țin larg deschiși.

Experiența de festival a fost mult mai faină și mai completă decât cea de la Paris. Începem cu biletul Lolla Experience cu acces în backstage și în primul rând la concert (trecem peste faptul că tot acolo sunt si restul fanaticilor artistului care cântă pe scenă, așa că trebuie să ai nervi de oțel ca să-ți duci prietena până “aproape în primul rând”). Continuăm cu faptul că festivalul a avut pur și simplu o locație mai mare, părea mai bine organizat, aveai mai multe opțiuni la food-court (deși nu au fost toate geniale, mi-aș fi dorit mai mult de la pizza de festival. Camionetta you rock!) și în general nu stăteai prea mult la coadă.

E foarte important ca la un festival unde ai 24 de ore la dispoziție să nu stai la coadă la drinks și food prea mult. Vrei să te distrezi, să asculți muzică, să explorezi. Roata, cele trei scene mari, un stage pe stadion, food court, mirror garden, vintage shops, circus wonderland, mascote și personaje din alte lumi (flaminngo-ul T-rex ăla alb, pe care l-am văzut noaptea și-a făcut loc în visul meu mai târziu noaptea aceea…) – toate aceste atracții transfomau Olympiastadion din Berlin într-o locație super cool pentru un festival. Într-o experiență.

Lumea nu e nici pe departe îmbrăcată la fel de cool ca la noi. Erau omniprezente diamantele și glitter-ul pe față, florile în păr, toate clișeele de festival. Nu am văzut niciun look care să-mi atragă atenție (decât mai târziu pe Instagram, recunosc, pe tag-ul #Lollaberlin) dar atmosfera a fost foarte faină, relaxată. Și nu, dacă te îmbraci altfel decât în jeansi și tricou nu înseamnă că nu ai venit să te distrezi, să asculți muzică. Vrei să faci tot ce se poate face la un festival, dar într-o ținută faină. La fel cum spunea Gabi la un moment dat că, dacă mă uit în oglindă pentru un look înainte să ies din casă, nu înseamnă că nu am nimic în cap, ba chiar invers. Am prea multe. Dau pe afară. Fac legaturi. Dau prin haine. Asta sunt. Get over it.

Și cum un festival în altă țară nu înseamnă numai orele petrecute în fața scenei, cei de la eSky.ro au avut grijă să fie totul bine. Eram la recepție la Marriott, ne cazam în camera noastră – știți speech-ul general: “…aceasta este camera dumneavoastră, aveți aici cheia de acces, micul dejun este de la ora 7 la ora 14:30. Ce? Micul dejun e până la 14:30, pentru că e weekend.

Am coborât la micul dejun a doua zi, la 12:00 – ouă “sunny side up“- courtesy of Carmen, bacon, muștar, mortadella, emmentaler cu ierburi, suc de portocale, porridge și ceai negru cu lapte. Genial. A most genial. Partea bună e că atunci când achiziționezi un serviciu de la eSky.ro – fie că e vorba de zbor, hotel, asigurare de călătorie, inchiriere de mașini, sau toate ?), ești tot timpul în contact cu ai lor consultanți pentru orice întrebare legată de călătoria ta – în caz că se anulează zborul, a fost vreo încurcătură la hotel și așa mai departe. It was all a smooth ride, recunosc. Și știu că de asta avem nevoie când suntem “în turneu”. Nu, Carmen?

Press play again and enjoy the pictures! Apropo, am uploadat un now playlist pe blog. Tematic. Lolla. Press play. Love love loveeeeee. This was taken just before our flight to Berlin:

 

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ewa Macherowska, 17 septembrie 2018 at 11:12

  Always love your posts and pics! x

  http://www.evdaily.blogspot.com

  0
 • Veronica, 17 septembrie 2018 at 20:39

  Alina draga, vreau sa te felicit foarte mult pt toata munca depusa! Esti o persoana minunata, Chiar daca nu te cunosc personal. Felicitari pentru persoana care esti!! Ma inspiri foarte mult.

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW