TRAVEL: THE PRIVATE RESERVE – Gili Lankanfushi

TRAVEL: THE PRIVATE RESERVE – Gili Lankanfushi

The Private Reserve of Gili Lankanfushi e cea mai mare vila lacustra din lume, o cabana pe apă, ruptă de lume, o adevărată experiență pentru cei care au un buget nelimitat atunci când merg în vacantă. Deși cred că cea mai faină experiență o poți avea acolo când stai o săptămână, alături de familie, cred că nici oportunitatea unei cine, sau cea de a petrece o noaptea acolo alături de persoana iubită – dacă e liber, desigur – nu trebuie ignorată. La fel cum nu trebuie ignorată nici ideea unui videoclip sau alte filmări care au nevoie de o locație jw-dropping. Una peste alta, sunt sigură că echipajul de la Gili s-ar ocupa cu drag de un astfel de moment: o aniversare, o cerere în căsătorie sau alte clipe speciale din viața celor care le trec pragul – mă rog, pontonul. Dacă plănuiți ceva, dați click aici să vă “ajut” cu inelul. *wink*

Încă din primele clipe când am pășit pe puntea sau “welcome deck-ul” de la The Private Reserve am simtit un sentiment de libertate. Poate era pentru că vila se afla în mijlocul oceanului, la distanță de vreo trei terenuri de fotbal de orice alt vecin? Poate era pentru că podeaua pe care păseam cu adidașii mei butucănoși Balenciaga era din plexi, așa că vedeam apa luminoasă și peștii de sub noi care parcă-și făcuseră “cuib” acolo. Întrarea era de fapt un soi de hol de primire, o camera generoasă, decorată în stilul specific Gili, parcă desprins din Robinson Crusoe, însă minimalist și luxuriant. Materiale naturale, sticlă și mult, mult spațiu. Întrarea de deschide mai apoi către un living imens, în mijlocul căruia se află o plasă deasupra apei. Sub plasă, un banc de pești subțirei, lunguieți și argintii pluteau în apă. V-am spus că și-au făcut cuib.

Livingul continuă stânga dreapta cu două culoare care duc spre cele două aripi principale. E ca un castel pe apă. Mai încolo, e o masă mare rotundă, spre piscina naturală, sau zona de “exterior” unde poția lua masa cu toată familia (una numeroasă, desigur. “Locul ăsta e perfect pentru o petrecere după nuntă” – îi spun lui Carmen care deja filmează pe insta stories și vă explică din mers ce facem noi acolo. Suntem aici pentru a filma o parte din campania noastră pentru INFSD – video-ul #INFSDneons2019 o să fie mai cool decât credeam – îmi spun în minte, în timp ce las jos bagajul plin cu costume de baie si obiective foto. Traversez puntea în dreapta mea, după masă – piscina naturală. În dreapta, un soi de pat suspendat cu baldachin, pentru o sesiune de sunbathing. Apoi din nou aceleași plase deasupra apei pe care poti sări sau te poți relaxa. O oază de liniște. Căci nu se auzea nimic în jur până Athiph a conectat iPhone-ul lui Paul la sistemul de muzică. Păi cum să aibă cinema și să n-aibă sistem de muzică integrat? Drumul meu se încheie spre capătul de sud al vilei, cu un un infinity pool de unde vezi doar oceanul și cam atât. Cât costă o noapte aici? de la 12.000 de dolari în sus, din câte am înțeles, depinde de sezon. 

Poate cuvintele nu sunt de ajuns să vă explic frumusețea, luxul, liniștea, entuziasmul, feeling-ul de moment. Însă pozele cu siguranță vă pot spune mai mult, iar video-ul și mai mult. Am filmat acolo câteva ore bune, după care ne-am întors cu regret cumva că nu putem sta peste noapte (trebuia să ne mutăm la un alt resort) în barca noastră. Și atunci m-am gândit la variante. Vii aici, Vrei să iei cina. Vine taxi-ul după tine? Adică barca. Sau au “room service” – tot cu barca. Sau îți pot găti ei la vila? Ba nu, că nu au bucătar… și-am urcat în barcă, să ne întoarcem din nou prin apa asta superba de Maldive, la vila noastră unde ne așteptam bagajele.

În 2018 – aveam să aflăm de pe Instagram – mare parte din complexul de vis de la Gili Lankanfushi a ars într-un incendiu. Solidari, mulți dintre foștii oaspeți Gili i-au încurajat și s-au oferit să ajute, cum pot ei, la restaurarea resortului care probabil pentru mulți însemnase – ca pentru noi – un colț de paradis, un moment de liniște, o vacanță de familie sau de cuplu reușită. Nu e un secret faptul că Delia și soțul ei Răzvan spre exemplu merg acolo ori de câte ori prin un moment liber în agendă și chiar au bicicletele lor personalizate, cu numele lor gravate pe ele. Asta și nu doar – arată cât de multă grijă au cei de la Gili de oaspeții lor. Nu a fost un moment în care să nu ne simțim bine… am aflat așadar cu tristețe vestea că Gili a ars în mare parte. Le-am scris și eu si Carmen că avem încredere în ei și că știm că vor reveni cu forțe proaspete “în no time” – lucru care se adeverește încet. Din câte am aflat, vor anunța curând o dată de redeschidere a resortului – unde în luna iulie a acestui an. Noi vă tinem la curent.

Gili Lankanfushi, mulțumim pentru cea mai cool experiență de vacanță, we hope we will be back soon! See our INFSD neons 2019 campaign video here:

Shots & photos: Alina Ceusan / Grebenisan Carmen / Toma Paul.
Drone: Toma Paul / Swimsuits: https://www.infsd.com

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW