TOP 4 Fashion Trends From PFW SS20

TOP 4 Fashion Trends From PFW SS20

Ultima piesă din circuitul vestimentar al evenimentelor, Paris Fashion Week, a închis ediția oficială de anul acesta cu câteva elemente statement pe care le vom urmări intens în perioada următoare. Pe mood boards, în vitrinele magazinelor, poate și in garderoba personală. Deci, la ce să ne așteptăm? O abordare reinterpretată a celor mai bune trenduri din anii 70, o reimaginare a lucrărilor delicate de dantelă și o celebrare a frumuseții simple și unuia dintre cele mai feminine dintre articole, sutienul.

1.Reinterpretarea anilor ’70
Spectacolele efervescente pentru primăvara / vară 2020, au încheiat Săptămâna modei din Paris în aplauzele publicului. Amestecul de semnături al regizorilor creativi pentru anii ’70 și detalierea futuristă electrizantă au atins o notă euforică prin bluzele cu imprimeu în nuanțe acide, pantalonii ingenioși și fustele în materiale fluide, ușoare, punând astfel accent pe o agendă de modă atemporală potrivită pentru începutul unui nou deceniu, în care o paletă saturată de culori și flori apărute vor dezlănțui o perspectivă fără compromis.

 

2. Bralette

Vizibilitatea dată de tipul articolelor pe care le purtați mai aproape de piele a revenit din nou în tendințe, un trend care a izbucnit inițial la începutul anilor ’90. Contrastul a fost de data aceasta în lumina reflectoarelor și dacă ați ratat spectacolul epic al noului regizor de creație Mugler Casey Cadwallader pentru primăvara / vară 2020, aveți mai jos câteva imagini revelatoare. Designerul american (care ne-a adus-o pe Bella Hadid într-un body uimitor) a stabilit standardul de aur al acestui trend și vizează încrederea pe care fiecare dintre noi ar trebui să o aibă în propriul corp. Acestea fiind zise, alăturați frumuseții unei fuste și a unui bolero din acelasi fir narativ un bralette negru pentru efect artistic garantat.

3. Them Frills

O teorie emisă de economistul George Taylor în 1926 sugerează fustele scurte devin un trend accesibil în perioadele de siguranță economică; mai mult decât atât, pe măsură ce bursa de valori înflorește, stocurile de vînzare pentru fustele ceva mai lungi rămân on hold. Poate că în 2020, teoria lui Taylor ar trebui să fie redenumită drept „indicele de frământare” – amploarea vestimentațiilor flamboaiante care au condus săptămâna modei de la Paris prin reprezentații susținute de nume sonore precum Valentino, Balenciaga și Chanel – par să însemne mai mult decât doar tendințe pentru următorul sezon.

4. Piele

Povestea de dragoste cu articolele din piele rezistă și în acest sezon, de data aceasta în interpretări full leather, venind de data aceasta și cu alternative vegane inovatoare, care indică o abordări tot mai sezonieră a trendului. Colecția de primăvară / vară 2020 a lui Clare Waight Keller de la Givenchy a venit o listă de dorințe clasice și rafinate, care vin în plus și cu argumentul durabilității. În căutare de inspirație pentru o asortare de sezon? Elegant și supradimensionat, cu suficient spațiu pentru a găzdui un tricot pe dedesubt, pentru zilele răcăroase de iarnă.

Want more? Check out this experience surprised during Paris Fashion Week

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW