TOMMYLAND – the real fashion festival experience

TOMMYLAND – the real fashion festival experience

Joia aceasta, pe 8 Februarie, cu o zi înainte de începerea oficială a friguroasei #NewYorkFashionWeek, pe coasta opusă, în însorita Californie, în Venice Beach, Tommy Hilfiger & Gigi Hadid și-au unit din nou viziunile, în ceea ce lumea fashion numește evenimentul momentului: TOMMYLAND – cel mai mare festival de modă al Coastei de Vest, celebrând astfel inspirația californiană pentru muzică, artă și spirit creativ.

În cadrul festivalului, Tommy Hilfiger a prezentat colecțiile pentru primăvară 2017, atât Hilfiger Collection, cât și TommyXGigi, fiecare ținută din show-ul “See Now, Buy Now” fiind disponibilă imediat pentru cumpărare, inclusiv râvnita colecție TommyXGigi, creată în colaborare cu fotomodelul Gigi Hadid, care a fost vedeta prezentării, nu doar în calitate de designer, ci și ca #runawaymodel.

“Inspirația noastră a fost California – atitudinea tinerească, stilul de viață relaxat și spiritul festivalurilor, unde muzica și stilul se întâlnesc cu moștenirea culturii pop. Viziunea noastră se axează pe piese tipice din stilul  #american, cu mult denim, inspirațiisi aplicatii din stilurile western & bohemian, pentru a transforma totul într-o piesă personală”, a declarat Tommy referitor la insight-urile ce au stat în spatele colecțiilor de primăvară 2017.

Fiind cea de-a doua colaborare a celor doi,  după succesul primei colecții capsulă, #fallcollection,  Gigi Hadid a devenit între timp ambasadorul global al brandului Hilfiger,  ea fiind și cea care a deschis prezentarea, într-o ținută fresh, din noua colecție. Propunerile pentru noul sezon  nu cuprind doar piese de îmbrăcăminte & încălțăminte, ci și accesorii – ochelari de soare, curele, bandane, parfumuri, ceasuri & bijuterii #todiefor. TommyXGigi celebrează estetica relaxantă, specifică Coastei de Vest, într-o fuziune autentică cu semnătura clasică a lui Hilfiger, specifică Coastei de Est.

Inspirat de renumitele festivaluri de artă și muzică ale Coastei de Vest (we all know #Coachella), având peste 3.000 de invitați – inclusiv 2.000 de fani și 1.000 de reprezentanți din presă, buyeri, VIP-uri și influenceri din industrie –evenimentul s-a derulat pentru cei prezenți sub forma unei experiente inedite de fashion. Oaspeții au putut cumpăra de la boutique-ul Tommy Vintage by Frankie Collective, s-au delectat cu gustările oferite de compania de food truck-uri, Smorgasbord L.A., s-au bucurat de impresionanta vedere panoramică asupra TOMMYLAND, de plimbarile cu haiosul carusel Kamikaze & Landslide și au incheiat seara cu un concert surpriză.

 

La închiderea show-ului, Tommy și Gigi au chemat-o pe scenă pe câștigătoare a opt trofee Grammy, artista Fergie, care a oferit un concert impresionant tuturor celor prezenți, de la modele (Bella Hadid, Joan Smalls, Sara Sampaio, Stella Maxwell), celebrități (Lady Gaga, Sophia Richie, Kaia Gerber, Kris Jenner, Tobey Maguire) pana la reprezentantii presei și evident, fani ai brandului, în care a prezentat cele mai mari hituri solo ale sale, inclusiv noul single M.I.L.F.$, dar și cele mai de succes piese ale Black Eyed Peas.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW