Ținuta săptămânii: Luiza Balan

Ținuta săptămânii: Luiza Balan


Primul post în această categorie s-a dovedit a fi unul foarte greu de realizat. Nu numai că am găsit foarte multe poze cu ținute superbe, care merită să fie postate și în alt loc decât pe facebook, dar mi-a fost și foarte greu să aleg. În final, am decis că Luiza Balan este cea care merită într-adevăr să facă subiectul primei postări de gen. Mie mi-au atras atenția în primul rând ciorapii cu un insert negru de jartiere. Fără doar și poate ținuta este sexy. Punct. Mai departe rujul rosu – un fel de trademark Luiza Balan (după cum observăm în pozele ei), contrastează frumos cu topul verde smarald. Culorile alese sunt perfecte pentru fotografia de toamnă. Cu toate că nu sunt o fană a tocului gros, în acest outfit e mai mult decât bine-venit, cumințind puțin look-ul. Șepcuța și mănușile de piele — rupte din Gossip Girl.

Bravo Luiza!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Daniela Buda, 18 ianuarie 2012 at 18:59

  Intradevar a atras foaaarte multe priviri cand faceam pozele. I have a feeling that this won’t be the only picture with her on this website.

  0
 • ricardo villa lobos, 18 ianuarie 2012 at 23:41

  cuvinte destul de bine alese as zice eu dar sincer ma asteptam la mai mult text fie de lauda ori de criticat, trecem cu vederea tinand cont “În final, am decis că Luiza Balan este cea care merită într-adevăr să facă subiectul primei postări de gen.”. ” outfit ” poti sa imi traduci semnificatia cuvantului pt ca ignoranta sau mai bine zis lipsa mea de limbi straine nu ma ajuta sa inteleg sensul frazei 🙁 si sunt convins ca imi va schimba perceperea intregului text.

  0
  • alinaceusan, 19 ianuarie 2012 at 18:15

   Outfit înseamnă ținută, despre asta e și vorba, ținuta săptămânii.
   Ei bine, nu sunt prea multe de zis, uite-te și tu la poză :))…

   0
 • Andreea Bianca, 28 ianuarie 2013 at 17:55

  I-am vazut pozele si de pe facebook si chiar se imbraca foarte frumos.

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW