Ţinuta săptămânii: Diana Rogo

Ţinuta săptămânii: Diana Rogo

Clujeanca noastră blondă, un exemplu de feminitate şi nuanţe de roz, Diana Rogo, face azi subiectul postului săptămânal, TS. După ce săptămâna trecută a fost Bloo, acum e Pink. Trageţi puţin cu ochiul la albumele ei pe facebook, în special aici.

Fata asta ma făcut să cred din nou că e fain să ai camera vopsită-n roz. Un roz dinăla zmeuriu, care şi de vrei şi de nu vrei te face să zâmbeşti. Dacă viaţa nu-i roz, măcar să fie vre-un perete prin cameră. Hah!

 

Aici avem si pozele de pe profilul ei de facebook unde regăsim un fel de univers fin. Mă, toate pozele îi sunt fine, are un efect în ele, foarte tare. Trecând la ceea ce se rezumă a fi acest articol, piesa centrală a ţinutei este efectiv, fularul XXL, crem, care ajută compoziţia ţinutei, atrăgând atenţia în partea de sus a outfitului, la care contribuie, la fel rujul roşu burgundy (culoarea preferată a sezonului).

Atrage privirea în partea de sus şi asta este necesar, deoarece pantalonii cu turul lăsat nu reprezintă un punct de atracţie, având în vedere stilul feminin al Dianei. De aici: unghii lungi, vişinii, fularul moale şi rujul, precum şi imprimeul de pe tricou care aduc feminitate în ţinută.În general pantalonii cu turul lăsat arată foarte bine cu tricouri cu imprimeu colorat, sau funky – cum ar spune unii, pentru că de fapt reprezintă un stil nonconformist, la care se pretează bine geci de piele scurte, eşarfe colorate, sau cămăşi încheiate cu papion.

Ca de obicei detaliile fac diferenţa şi ceasul masculin echilibrează ţinuta. Nu mai e nici un fel de secret faptul că acest gen de ceasuri se potrivesc oricărei ţinute şi dau un aer de punctualitate şi un efect “rich”. Fie că eşti la cămaşă sau în rochiţe de vară, din chiffon, ceasul metalic al iubitului va rămâne un accesoriu de top. Combinat cu o brătară finuţă de piele roz, cognac cu accente aurii devine mult mai feminin, accentuând încheietura mâinii. Asta va atrage atenţia la mâini. Aşadar unul dintre articolele care resprezintă un must have în garderobă.

Mures News

 • A apărut şi teaser-ul pe mureş news despre articolele pe care le voi scrie, săptămânal, click aici!
0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • izabella, 11 februarie 2012 at 10:08

  Asta da!Aşa da!Da este o fată foarte finuţă şi frumoasă.poate sună ciudat dar eu chiar îi vizitez profilul doar pentru că îmi place enorm stilul ei…:Dşi trebuie să menţionez că nu o cunosc,ştiu doar cât facebookul îmi permite să aflu despre ea.La tot ce ai scris despre ea,îţi dau dreptate,şi cred că ea chiar merită să fie lăudată…deci bravo,pentru amândouă!

  0
 • povestideiubire, 11 februarie 2012 at 12:41

  Continua…
  Viitorul suna bine.

  0
 • Carla, 11 februarie 2012 at 20:03

  imi place tare mult culoarea parului ei 😀 :X

  0
 • Andreea, 14 martie 2012 at 17:34

  e cea mai draguta fata!!! <3

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW