Ţinuta săptămânii: Carla Breje

Ţinuta săptămânii: Carla Breje

O pereche de blugi, două ţinute! 

Una din fetele care mi-a atras atenţia prin două din ţinutele sale, probabil mult prea diferite una de alta, dar frumos armonizate – I give you, Carla Breje!

Foarte, foarte frumoasă cămaşa galben muştar, asortată cu jeanşii skinny, în culoare închisă şi plicul din piele gri, cu accente metalice, aurii. Pantofii sunt frumoşi însă fac parte din altă poveste. Ar fi mers perfect o nuanţă de gri, sau albastru închis, care să închidă circular ţinuta. Per ansamblu, bine!

Dacă acoperi cu mâna partea de sus a ţinutei şi te uiţi doar la cărămiziul pantofilor, contrastant pe albastrul navy al jeansilor, parcă ar fi mers o cămaşă albă şi un plic cu accente calde, tomnatice, asemănătoare pantofilor. O ţinută, după cum spuneam, frumoasă per ansamblu.

Un al doilea look care-mi place, din galeria Carlei, este unul rocker-chic, mai casual. Tonurile de vişiniu – atât la îmbrăcăminte cât şi la machiaj accentuează foarte frumos părul blond şi şaten deschis – se vede deja o atmosferă mai rece puţin. Un look îndrăzneţ, care merită privit îndelung. Un look care impune. Aceiaşi pereche de jeanşi cu care mai sus am format o ţinută caldă, prietenoasă, cuminte, este reinterpretată într-o altă atitudine în ţinuta de mai jos. O pereche de bocanci cu multe curele ar fi mers de minune pentru a completa tenta rocker-chic.

Care dintre cele două ţinute vă place mai mult?

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • sydis, 12 aprilie 2012 at 14:47

  Nu se vad pozele.

  0
 • Carla, 12 aprilie 2012 at 14:50

  Multumesc frumoss :*,o sa tin cont de sfaturi,data viitoare sa iasa mai bine!:D

  0
 • Crina, 12 aprilie 2012 at 14:56

  prima<3

  0
 • Teo, 12 aprilie 2012 at 15:12

  tot prima:P intradevar ar fi aratat mai bine cu o camasa alba dar e ok si asa

  0
 • anfreutza8520, 12 aprilie 2012 at 16:10

  Imi place :*

  0
 • deliaonc, 12 aprilie 2012 at 20:01

  a doua dar fara cizme, bocancii cu siguranta dadeau un finish perfect

  0
 • Mara, 12 aprilie 2012 at 20:37

  Cum adica sa inchida circular? Sunt complet paralele cu matematica, dar oricum suna ilogic…dar complet adevarat, pantofi sunt complet dintr-o alta poveste! Si apropo de visinin, maroon, burgundy…e parerea mea strict subiectiva, dar nu mi se pare ca se potriveste in tinute casual-rock….glam-rock da, dar altfel…e prea superba, classy, perfecta si royal culoarea…

  0
  • Mara, 12 aprilie 2012 at 20:40

   Mama ce comment retard (mai ales ca video-ul trecut iti criticam gramatica!) Doream sa spun ca sunt complet paralela… De mai spun inca odata complet merit un self face-slap

   0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW