That time when I had inked blue hair

That time when I had inked blue hair

PRESS PLAY & ENJOY

Tocmai ne-am intors din vacanta – a fost un vis, 10 zile in Grecia – doua in Atena, ca un fel de city break, legat cu o saptamana de sailing pe mare. Echipaj de 12 persoane pe o barca cu vele. Am navigat din Atena in Mykonos, am bifat view-urile, cluburile si restaurantele de pe insula, ne-am plimbat prin centrul vechi care e de fapt un labirint de un alb impecabil care pare sa nu doarma niciodata. Magazinele sunt deschise pana la doua noaptea si cluburile si terasele stau deschise pana dimineata. O altfel de Ibiza. Am vazut Loutra Bay in Kythnos, Kea, Vouliagméni, templul lui Poseidon la Capul Sounion (cea mai sudica parte a peninsulei grecesti Attica), Acropolele si multe alte locuri superbe.

Mai multe despre aventurile noastre din vacanta insa, alta data. Cautati pe Instagram hashtag-ul #MangoManos pentru mai multe postari din vacanta. Gasca serioasa.

Reconfiguram bagajul daca tot am ajuns inapoi acasa (am avut un accident cu uberul in drum spre aeroport), dam play unui nou episod pe youtube si ne pregatim de zborul de seara. Urmeaza doua zile pline de activitati si shooting-uri la Bucuresti dupa care sper sa ne vedem la Awake Festival in Targu Mures. Nu, seria festivalelor de anul acesta nu s-a incheiat inca (nu cu SW). Awake, here we come. Azi va aduc pe blog cateva fotografii pe care le-am realizat impreuna cu Alex Matei la Bucuresti, la Player Summer Club. De racoare. Am purtat INFSD, toate informatiile le gasiti mai jos, sub editorial.

 

Wearing @belher dyed blue ombre wig (coloring by Alex Serban) & INFSD Swimwear SS2017 High On Leopard Scuba Swimwear.

WANT MORE? click.

 Vlog #15 When they don’t have pineapple vodka – UNTOLD 2017.

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Ewa Macherowska, 29 august 2017 at 19:47

    OMG! You look great! x

    0
  • carmi, 28 septembrie 2017 at 10:08

    culoarea e intr-adevar speciala si cred ca iti sta bine. e cool.

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW