The White Party

The White Party

So happy & over excited! Imi amintesc cum acum câţiva ani mama nu accepta discuţii legate de ziua mea decat dupa 1mai. Asta pentru că sunt acel gen de persoană căreia îi place foarte mult ziua ei, can’t helpt it. Mai e cineva pe acolo ca mine? (help) – chiar îmi place să mă gândesc în avans la toate lucrurile atunci când vine vorba de ziua mea.

Stăteam la un moment dat la o cafea cu Adi şi Anca şi butonam Ipad-ul lor, când am descoperit Pinterestul – probabil că voi îl ştiţi de ceva vreme. Mama mă chemase în bucătărie într-o dupămasă din vacanţa de primăvară când eram la Mureş să văd “că este ceva interesant despre arta si bloguri la ştiri” şi era vorba despre acest site. Partea asta mă face să mă gândesc la secvenţa aia din Filantropica în care mama îl cheamă pe poetul visător “publicitate!” – mamele tot timpu ţin minte ce ne place şi cum este o ştire năvălesc în cameră să ne dezlipească de la calculator cu interesantele veşti! (Nu vreau să-mi aduc aminte de perioada cu Bacul…)

Aşadar azi noapte am primit o invitaţie de la o prietenă, Daniela Buda şi m-am apucat de colecţionat cam tot ce-mi plăcea mie legat de această petrecere de 20 de ani la care mă tot gândesc de ceva vreme. Tema centrală a petrecerii va fi albul. Vreau un aer de vară, de vacanţă – aşa înainte de sesiune, pentru că noi, CRPiştii începem în 11 iunie examenele şi le terminăm o săptămână mai târziu. Aglomerat!

Deja îmi sunt gândurile în toate părţile, zilele astea trebuie să mă hotărăsc în legătură cu locaţia, să vorbesc şi cu ai mei. Sunt în căutare de party supplies – baloane, lumânări, glitter, voaluri, etc. Dacă ştiţi nişte site-uri de gen, m-aţi ajuta mult.

Click pe poză pentru a ajunge pe Boardul meu de Pinterest!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW