The TOP MODELS You Need to Watch Right Now

The TOP MODELS You Need to Watch Right Now

Unul dintre cele mai frumoase lucruri legate de perioada în care trăim stă în diversitatea abundentă care se regăsește în cadrul show-urilor de modă – multitudinea de perspective ale frumuseții, dând viață creațiilor vestimentare și narându-le povestea prin defilarea pe podium în lumina reflectoarelor, aparatelor foto și prin ochii fiecărui om care empatizează cu magia artei.

O prezentare de modă este mai mult decât un eveniment, este un spectacol unde atât creatorii cât și modele care sunt alese să prezintea viziunea acestora joacă un rol esențial. Conform unui articol din VOGUE, în ziua de astăzi a fi un model înseamnă mai mult decât un număr atrăgător de urmăritori  – înseamnă curajul și pasiunea de a da viața hainei care ți-a fost dată. O față frumoasă surprinsă pe podium nu va fi amintită datorită colecției pe care o purta, ci prin felul în care lăsa orice creație vestimentară să i se așeze armonios pe corp.

Show-urile care au prezentat AW 2019 au fost dominate fețe tinere în spatele cărora se ascundea o carieră, un vis, un mod diferit de a definitiva termenul de „frumos”.

Câteva  dintre chipurile care au fost surprinse:

Giselle Norman (New York: Women Management / London: Storm Models) care și-a sărbătorit cei 18 ani defilând în cadrul săptămânei modei. Muncitoare și plină de energie, iubește nebunia din cadrul show-urilor de modă, încărcându-se pozitiv cu energia lor

 

 

Ugbad Abdi (Next Management), un model care s-a regăsit în multe dintre celebrele colecții precum cele de la OFF-White și Valentino, de exemplu. O fată cu totul deosebită care rămâne fidelă ideii de a fi ea însăți.

 

Aliet Sarah (Storm Models), încrezătoare și dinamică, aceasta a visat de foarte mult timp să fie în lumina reflectoarelor. Pentru ea, săptămâna modei înseamnă mai mult decât o mulțime de creații vestimentare – aceasta înseamnă o manifestare a speranței, ambiției și a viselor devenite realitate.

Kerolyn Soares (IMG), o fată cu un vis a cărei pasiune pentru modă a început de la o păpușă pe care o avea în copilărie și pentru care creea diverse ținute. Acum, acestă pasiune a atins cu totul alt nivel, Kerolyn defilând pentru unele dintre cele mai mari nume din industria modei.

Chun Jin (Ford), a cărei carieră a început ca un simplu hobby – aceasta înscriindu-se în clubul de modelling al facultății – acum este una dintre fețele care are șansa de a defila în colecțiile marilor designeri. Modestă și plină de ambiție, aceasta este recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața sa.

Moda este o artă, iar în artă mereu apar noi idei, perspective și readaptări, iar fiecare dintre acestea trebuie încurajate. Unul dintre cele mai frumoase lucruri este să vezi tot mai mulți oameni tineri trăindu-și visul. Giselle,Alliet, Ugbad, Kerolun și Chun sunt câteva dintre exemplele care sunt demne să încurajeze pe fiecare dintre voi să procedați la fel. Indifirent de pasiunea și visul pe care îl ai, lumea te așteaptă să prinzi curajul de a începe – lumina reflectoare este destinată și tie.

Happy Easter, babes!

This article was brought to you by Daria & Irina

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW