“That’s the kind of emotion I’m looking for” Luminata by AVON

“That’s the kind of emotion I’m looking for” Luminata by AVON

Mă bucur că astăzi vă pot aduce pe blog un nou video pe care l-am realizat în colaborare cu AVON, e un proiect care mie îmi e foarte drag și sper să vă placă și vouă la fel de mult. Provocările olfactive de acest gen sunt cele care mă inspiră foarte mult pe partea de video, îmi place mult să lucrez cu arome și cadre – ce să mai, sper să vă placă si vouă povestea din spatele acestui parfum.

PRESS PLAY

Video-ul celebrează lansarea noului parfum Luminata by AVON și vorbește tocmai despre acea stare specială pe care un parfum ți-o poate da. Un moment care te duce înapoi în timp, o emoție retrăită la distanță, dar si despre cum interpretăm emoțiile într-o conversație.

Creatorul acestui parfum este Maurice Roucel, printre creațiile lui olfactive se numără și Gucci Envy, L’Instant de Guerlain sau Dans Tes Bras pentru Federic Malle. Luminata face parte din categoria floral-verde-lemnoasă – e o combinație fascinanta de bujor alb, vanilie si pere, care promite să pună în valoare tot ce ai mai frumos – feminitatea, atracția și încrederea. Noul parfum este disponibil începând de astăzi, în broșura AVON dar si online pe avon.ro (click here).

Note de varf: para, frunze verzi, zmeura. Note de mijloc: magnolie, bujor alb, iris. Note de baza: vanilie de Madagascar, lemn alb, mosc.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW