The Girl with the Red Coat

The Girl with the Red Coat

PRESS PLAY

Weekendul aceasta am realizat un shooting in care am purtat cateva dintre piesele mele preferate de la Luisaviaroma si anume pantofii de lac So Kate de la Christian Louboutin, purtatul si raspurtatul (semn de investitie buna) – second skin-ul de la Dsquared2 si un palton rosu care a fost al mamei mele si acum imi revine mie. Arata impecabil dupa aproape 20 de ani  de purtare, asa ca ii voi schimba nasturii si il voi purta cu siguranta si in alte lookuri de iarna #IGotItFromMyMomma. Am pozat la showroom-ul Lex Cars in una dintre fioroasele lor masini si anume BMW M4. Cred ca e lesne de inteles faptul ca am o obsesie pentru masinile purternice. Hai sa vedem fotografiile si nu uitati sa cititi ultima parte a articolului, de unde puteti afla codul de 30% off, de Black Friday, pe Luisaviaroma.

luisaviaroma_1

luisaviaroma_3

luisaviaroma

LUISAVIAROMA_5.png

LUISAVIAROMA_1.png

What I wore: Mom’s Red Coat, Dsquared Second Skin, Louboutin So Kate Red

patent 120 mm Pumps

Click here to start shopping.

Am vesti bune pentru voi, am facut echipa cu Luisaviaroma si incepand de la miezul noptii puteti folosi codul BFAC30 pentru a accesa o reducere de 30% pentru toate piesele din colectiile de Fall/Winter 2016 (da e si second skin-ul acolo). Codul este valabil din data de 22 noiembrie pana pe 24 noiembrie, 3 zile in care aveti acces la discountul de black Friday inaintea tuturor, ceea ce inseamna mai multe optiuni si mai multe marimi. Comanda minima trebuie sa fie de 300 euro, iar Black Friday-ul oficial incepe pe 25 noiembrie, cand reducerile vor fi on pentru toata lumea, cu sau fara cod. Happy shopping babes!

lovea1

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Florina Tatiana, 30 noiembrie 2016 at 23:17

  Buna Alina!!!Sp.si mie de inunde pot comanda samponul nuantator blond violet de la Joico mai exact ce site….si cum se numeste ….merci …astept rasp.

  0
  • Alina Ceusan, 1 decembrie 2016 at 1:08

   Hello mergi la articolul “Get Ready with me for the party” am discutat acolo in comentarii cu fetele si am pus link direct. Daca esti din Cluj il gasesti si in saloanele Vestige!

   0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW