The Colour Trends You Need to Follow in 2019

The Colour Trends You Need to Follow in 2019

 

“Simplitatea este forma adevăratei măreții” – Francesco de Sanctis

Cu toate că ne aflăm într-un prezent modern și aflat într-o schimbare alertă, simplitatea continuă să fie elementul principal găsit în creațiile designerilor vestimentari. Totuși, nu orice fel de simplitate, ci, mai degrabă, simplitatea inegalabilă de a fi tu însăți.

Există o vorbă spusă de la o generație la alta și anume că “nu haina face omul, ci invers”, astfel hainele pe care le purtăm fiind o altă manieră de a ne prezenta lumii. Cu toate că simplitatea reprezintă o idee clasică, aceasta a fost adaptată anului 2019.  VOGUE transpune tendințele de anul acesta în simplitate prin perspectiva unor culori îndrăznețe – sinonime pentru diverse tipuri de personalitate. O haină înseamnă mai mult decât o preferință estetică – te duce cu gândul la o emoție sau la o trăire palpabilă – și este, în final, o altă manieră de a te introduce.

Câteva dintre culorile care se încadrează în tendințele anului 2019:

Magenta – inspiră o iubire care aduce oamenii împreună

Verde – un numitor comun care se adaptează cu ușurință schimbărilor

Galben– o rază de soare, gata să îți fure și să îți ofere un zâmbet

Roșu – încredere, pasiune, atracție; eleganță și seducție

Ce culoare au emoțile și gândurile pe care le porți în suflet și în minte? Ce nuanțe se regăsesc în versiunea proprie a simplității de a fi adevărata versiune a ta?

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Buder Cristina, 14 aprilie 2019 at 5:40

    Momentan cu siguranță e galbenul menționat mai sus, poate și din cauza vremii din România care duce o lipsa covârșitoare de soare. Sa vina soareleee! ☀️

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW