“The best way to predict the future is to create it.” #TrashTheTrash.

“The best way to predict the future is to create it.” #TrashTheTrash.

 

Astăzi am adunat toate gunoaiele din spatele blocului – locul în care am copilărit, locul în care am crescut, locul pe care am fost dezamagită să îl văd acum, așa. În două-trei ore am reusit – împreună cu sora mea @ceusancarla – să strangem trei pungi de gunoaie: sticle și cutii, ambalaje, paie de plastic, tigari și doze de suc. Chiar daca nu asta este solutia, ci educatia, cred ca este vital să ne implicăm în astfel de campanii, prin toate forțele noastre așa că pe 15 septembrie vă invit alături de noi – în Cluj, în Mures, în Bucuresti, în toata tara, să curățăm toată Romania. Da, am luat și leapșa #CleanRomaniaChallenge anticipat de la @ioanagrama si o dau mai departe spre @sweetpaprikaro @madalinamerca si @catalinagramajojo. Cred ca e foarte important modul sau spiritul în care am fost crescuți și chiar spuneam la un moment dat într-un comentariu că eu și sora mea am fost tot timpu’ încurajate de părinți să aruncăm la coș iar dacă nu găseam un coș, mergeam cu punga sau sticla-n mână până acasă. E trist să trăim într-o țară frumoasă, dar plină ochi de deșeuri – de chiștoace, plastic și gunoi.

Dacă ai ajuns și tu într-un loc drag, într-un peisaj unde de așteptai să te poți relaxa în natură, să poți face o poză – acum e momentul să faci una, chiar si cu gunoiul și să o pui pe net cu hashtag-ul #TrashTheTrash. Nu luăm inițiativă doar azi sau doar pentru like-uri cum au spus unii, noi facem asta în fiecare zi și asta face diferența între cei care sunt oameni și înteleg responsabilitatea pe care o au față de mediu și nesimțiți. În primul rând nu aruncăm nimic pe jos. Fumezi? Treaba ta, viciul tău, nu arunca resturile de țigară pe jos, asumă-ti, umblă cu o scrumieră portabilă după tine, sau fumează liniștit în locurile special amenajate. Ai terminat gustarea? Du punga de hârtie până la primul gunoi. In al II-lea rând da, dacă ajung undeva în natură și văd gunoi, îl strâng. Am făcut asta de nenumărate ori, însă la fel cu spunea și Sânziana, dacă nu spunem (că facem asta offline, dacă nu punem poze) în online cum altfel putem promova mișcarea? Mi-a plăcut la nebunie challenge-ul lansat/inventat de Sânziana Negru – #CleanRomaniaChallenge – pentru că avem destule challenge-uri care nu fac nimic. Nu trebuie să-ți dea nimeni tag, ce facem noi aici se numește leapșă între noi, fiecare dintre influencerii implicați este constient de această nevoie pentru educație, de această nevoie pentru curățenie și influență la un alt nivel. Normal că nu e doar despre haine. E despre a fi om. Doar prin puterea exemplului, prin educație, informare și încurajare putem face ceva. Ditch the fucking hate, trash the fucking trash, do good. Be the kind of person you would like to meet. Press play:

Follow @letsdoitromania pentru mai multe infomații despre happening-ul de pe data de 15 septembrie ✌? dacă te-am convins, încrie-te aici – Let’s do this. #LetsDoItRomania#CuratenieGenerala #TrashTheTrash.  INSCRIE-TE: 15.09.2018 – https://letsdoitromania.ro. FOLOSESTE hashtag-ul #TrashTheTrash – fă o poza oriunde vezi gunoi si posteaz-o pe Instagram/Facebook cu hashtagurile #TrashTheTrash, #LetsDoItRomania, fotografiile vor ajunge într-o expoziție – dar nu asta e important aducem în online o problemă offline care ne afectează pe toți.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • irina, 24 septembrie 2018 at 16:12

    Buna!ce brand era gentuta purtata in acel video in care vorbesti despre aceasta sampanie la tine acasa, in Targul mures? Stiu ca avea un lant argintiu metalic

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW