The Beauty of A Dark Dream – by Dior

The Beauty of A Dark Dream – by Dior

Cu doar câteva zile înainte de Halloween, Dior dezvăluie The Beauty of a Dark Dream, o poveste care o are în rol principal pe Bella Hadid. Campania stă sub semnătura directorului de imagine și creație a diviziei Dior Make-up și ne prezintă trei ipostaze dominate de culorile alb, roșu și negru.

Pagina principală a site-ului este învăluită în misterul specific evenimentului, iar mesajul care precede imaginea cu Bella lansează o invitație deschisă către public:

“Intrați în visul Bellei și descoperiți lumea fantastică și înfricoșătoare a machiajului Dior în noaptea de Halloween. Dior Makeup se înfățișează ca o invitație de a călători dintr-o lume în alta … Interpretează-ți propriul drum! Mergeți mai departe pentru a descoperi aspectul machiajului fascinant creat de Peter Philips în jurul a 3 culori puternice: negru, alb și roșu. HAPPY HALLOWEEN!”

Produsele vedetă ale campaniei sunt legendarul Rouge Dior 999, un ruj de un roșu îndrăzneț,Dior Rouge Blush 999, un fard care ajută la sculptarea pomeților și Stage Liner – 001 Matte White și 091 Matte Black, două tușuri pictate în nuanțe contradictorii, menite să atragă atenția privitorului în reverie.

Indiferent că sărbătoriți Halloween sau nu, vă propunem să urmăriți imaginile și producția video de mai jos pentru a reinterpreta look-urile Bellei Hadid într-un outfit de toamnă, specific nopților tot mai lungi și tot mai reci.

 

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW