That’s Amore

That’s Amore

Cand vine vorba de Valentine’s nu am fost niciodata o fana infocata a acestei sarbatori, mai cu seama ca noi avem Dragobetele romanesti, insa de aceasta data nu voi fi acasa pe 24, asa ca daca e ceva ce putem face de maine seara care sa aiba o semnificatie aparte, atunci acel ceva este concertul “That’s Amore” . Fun fact: That’s Amore este primul concert independent al unei trupe de coveruri din Romania, organizat in regie proprie 100%. Noi am fost si anul trecut la concertul lor credeti-ma pe cuvant, nimic nu se compara cu The Six Martini live, cantand That’s Amore a lui Dean Martin si sala cu ei. Anul acesta 35 de muzicieni profesionisti urca pe scena pentru a interpreta cele mai frumoase piese de dragoste din toate timpurile. Biletele pot fi achizitionate pe Eventim, so if you wanna’ join, click here.

“Când facem show nu ne încurcăm, ducem totul la superlativ. That’s Amore, spectacolul nostru din 14 februarie este un bun moment să vă lămuriți, sunt oamenii ăștia așa buni cum se aude? Fără emoții pe tema asta vă așteptăm la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, altfel la un asemenea eveniment, emoțiile sunt pe măsură” – David & Six Martini (sursa: Facebook.com)

That’s Amore se intoarce! Ediția cu numărul 2 are loc marți 14 februarie la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. David & The Six Martini prezintă cel mai apreciat show al începutului de an – “That’s Amore”. Cu 35 de muzicieni profesioniști pe scenă, cu cei mai buni din Transilvania: Bigg Dimma’s Band, Anatholis și evident, preferații voștrii David&The Six Martini. Vino și tu cu jumătatea ta la un concert special, cu cele mai frumoase piese de dragoste: “That’s Amore”.

P.S: Piesa de pe repeat e Flume – Never Be like You si o gasiti aici.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Ewa Macherowska, 13 februarie 2017 at 23:02

  Love your fur! <3

  0
 • Ioana Ciont, 14 februarie 2017 at 8:37

  Hey Alina, din ceva motive nu mai primesc e-mail notification cand se posteaza un articol nou. Ultimul e-mail a fost in 28 Decembrie, poate avea legatura cu modificarile facute la site?

  0
  • Alina Ceusan, 15 februarie 2017 at 16:55

   Buna Ioana, cu ce email ai dat subscribe? Let us check.

   0
 • Asterienne, 14 februarie 2017 at 14:28

  This is so cool and sexy! A fur can make a woman look bigger, more intimidating.

  0
 • Juliana, 19 februarie 2017 at 15:07

  Love the look, but the bag though….AH-mazing!
  xo

  0
 • Aniela, 1 octombrie 2017 at 9:20

  Felicitari Alina,
  Super geanta,
  Ceva asemanator dar mai mic am cumparat si eu de pe Addien.ro

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW