TEAMBUILDING #INFSD LA CABANA

TEAMBUILDING #INFSD LA CABANA

Weekendul trecut ne-am luat lumea-n cap (a se citi echipamentele foto-video, un cos plin cu bunătăți, câteva bagaje), ne-am suit in masina închiriată de la Elite Cars și am fugit la munte, la Marișel pentru câteva zile împreună. Să-i spunem teambuilding, deși pe noi e cam greu să ne oprești din ceea ce facem – chiar si pentru un weekend. Ei sunt echipa noastră și parte din tot ceea ce facem aici pe online – oriunde mai înseamnă zilele astea “aici pe online” că mi se pare că sunt mult prea multe rămurele pe copac-ul ăsta. Vin cu noi peste tot și vin cu idei. Nu degeaba se spune că munca în echipă aduce cele mai mari satisfacții, pentru că atunci când vezi cum oamenii lucreaza împreună, fiecare pe ceea ce știe mai bine, pentru un rezultat final, parcursul nu are cum sa fie altceva decât emoție.

Iată că si de data asta plecam spre cabană cu un scop și anume acela de a filma un nou short film pentru Netflix, pe care îl veți vedea curând pe Youtube. Nu are rost să vă spun cât de mult îmi place ideea de a lucra cu Netflix, având în vedere în primul rând faptul că sunt fană declarată, cu ei deschid și închid ziua, pe proiector… dar și faptul că am văzut toată povestea Dracula și îmi place mult de o vreme să mă exprim pe video. Mult mult, mai mult decât în scris poate (deși rămâne prima mea dragoste).

Suntem într-o nouă decadă și în fața unor 10 ani care or să vină cu nenumărate schimbări pentru tot ceea ce înseamnă online-ul, comportamentul nostru ca user, importanta tehnologiei în viața noastră, interacțiunea dintre noi. Așa că noi ne-am gândit să celebrăm decada la munte, fără semnal, de dragul vremurilor trecute.

Ajuns la cabana, descoperi tot felu de chestii numa’ bune de postat pe @retrofuturebabe, (unde sper că ne urmăriți): casete video, schiuri, mănuși-ale-altora care stau tot timpu’ acolo pregătite pentru iarnă, joc de scrabble, remi, activity… cd-uri și cărți vechi, prosoape albe moi, miros de foc în semineu, cafeaua de dimineața și neplisitul “hai afară să fumăm o țigară” (stiți voi răspunsul de pe TikTok sunt sigură)  aer de munte proaspăt și tăios, argintiu. Astea toate sunt cumva amintiri… ah – și zarurile, am uitat de zaruri. M-a lovit așa o nostalgie când le-am văzut: două zaruri ce păreau noi, într-un coșulet impletit. Nu mă lupt să înțeleg, le-am mai văzut pe toate pân’ acum. Doar că la alte cabane. Suntem în continuare generația care a ajuns de la aparatul pe film de 30 de poziții la iPhone de 500 de mega sau câți or fi, la poze infinite, adică. Suntem în continuare picture or it didn’t happen, de data asta pentru amintiri.

Vă las câteva poze cu toată gașca INFSD swimwear purtând #ALINAxAtelierHamza, last drop. Am primit (finally) produse pentru toata lumea și abia așteptam să le dau mai departe. Ce? Cizmaru’ n-are cizme șamd.

Eu mi-am lăsat telefonul uitat pe-o canapea și am mișcat doar din aparat în weekend, ceea ce mi s-a părut bine venit, tot mai bine-venit mi se pare după experiența cu Asia Express unde am stat fără telefon (fără probleme) cu lunile. Ne-am simțit atât de bine la cabana asta – n-are rost să vă explic. Știu că ne-ați scris în legătură cu cabana la care am fost peste weekend la Marisel și vă spun și aici câte ceva despre ea, însă dacă vreți să o închiriați ne puteți da un email pe [email protected] și vă redirecționăm. O idee bună când vine vorba de cabane in Romania este, cred eu și a cauta pe airbnb diverse locații super mișto, ascunse prin vânf de munte, tot tip cabană, nu musai pensiune.

Cabana asta e a unui prieten, Mihai și se află în zona Mărișel, aproape de Cluj Napoca. Are super multe camere, semineu, trei băi si alte cele fiind locul ideal pentru o gașcă de 10-12 persoane. Noi am plecat spre Marisel cu gândul la cadrele pentru al doilea proiect legat de Dracula/Netflix. Nu știu dacă vă mai amintiți însă am pozat la un moment dat cu Nutakiki într-o pădure, iarna… ei, acolo aveam nevoie de un cadru și de acolo a pornit tot.

Iarna la cabană e magică aici ca și-n alte locuri, dar weekendul ăsta a fost magic pentru noi. Am lucrat, ne-am destins, am râs, am jucat jocuri noi și vechi, am curățat cot la cot când a fost cazul. This is what a team does.

Both wearing INFSD Scubas, back in stock now on www.infsd.com

 

3+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Alina F., 6 februarie 2020 at 15:00

    Asta imi aduce aminte de Toma Alexandru, avea el un material despre team buildinguri :))) doamne cat am mai ras :))))) am fost la un show si de atunci le urmaresc activitatea saptamanal, el cu sergiu floroaia si inca cativa au facut comics club si sunt foarte tari! Vedeti pe site daca vreti sa mergeti la vreun eveniment https://comicsclub.ro/
    Foarte misto articolul, si pozele!! Minunate, mi-a facut mare placere sa il citesc <3

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW