STAILER.RO – sau digitalizarea programarilor la salon.

STAILER.RO – sau digitalizarea programarilor la salon.

Cum ar fi sa-fi poti face programarile in salonul de infrumusetare super rapid, cu minim de efort?

Aplicatia, sau site-ul www.stailer.ro te ajuta sa faci asta instant, mai mult, poti descoperi noi saloane si servicii (foarte util cand esti pe graba) toate cu review-uri de la clienti care deja au fost acolo.

Cred ca review-urile sunt cele mai utile, atunci cand poate ai nevoie rapid de o programare la manichiura sa zicem si ai vrea sa stii din ceea ce e available acum, gen chiar acum, care e cel mai bine cotat nail artist. (Reviews)

Eu am facut un test si mi-am facut singura o programare la Vestige, unde unii stilisti activeaza pe stailer.ro. Click aici sa downloadezi aplicatia, sau aici, pentru site! Sincera sa fiu mi se pare o aplicatie super utila (eu cel putin aplicatia o folosesc) nu trebuie sa mai sun, pot vedea instant ora la care e un loc disponibil, etc. In app sunt 500 de saloane din zona ta si peste 2000 de stilisti. What are you waiting for? Join the future of beauty appointments.

In rest, pe langa vestile astea, eu v-am readus pe blog o tinuta de toamna. In pozele astea am purtat un plover de la H&M si o pereche de jeansi negri simpli de la Levis (vintage, ii am de la Majole) cu o sapca din piele si bocanci.

Click here to download stailer.ro app.

www.stailer.ro

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW