Shooting Style Corner @ MIDI

Shooting Style Corner @ MIDI

Ieri am fost la un shooting foarte tare, sub un concept&styling semnat Angelo Sălăgean, care face parte din echipa stylecorner.ro împreuna cu Loana Vultur și Cristina Pașca. O zi destul de obositoare și o ședință foto care m-a solicitat la maxim. Pot spune că am învățat multe lucruri alături cu o echipă mult mai implicată decât am fost obișnuită până acum: Gabi Moisa îmi dădea indicații referitoare la modul în care ar trebui să-mi țin privirea, Angelo îmi șoptea poziții eclectice ale mâinilor din spatele reflectoarelor…Din acest punct de vedere m-am simțit bine alături de gașca asta veselă. Atmosfera era destinsă: un bass lejer mergea pe fundal în timp ce visuals-urile controlau pereții gri, care păreau la rândul lor, foarte diferiți în agitația controlată care s-a format începând de dimineață, în Midi. Carmen Burci se ocupa de ultimele retușuri ale machiajului și părului în timp ce luminile reflectoarelor erau deja focalizate pe Angelo, într-o încercare matinală de interviu. Cei de la Students TV și Transilvania Look au fost și ei prezenți în Midi și filmau deja tot ce mișcă. În agitația generală schimbăm ținute și legăm noi legături benefice. Creațiile semnate Bellevari Timeea si Mioara Fulga Buda sunt așezate pe canapea și strălucesc subtil în lumina camerelor de filmat. E încă frig în club, dar zâmbetele încălzesc atmosfera.Ședința foto începe..  

 

Așteptăm cu nerăbdare rezultatele – pozele și filmările. Mulțumesc Cristinei, care ne-a pozat în stil making of, la tot pasul și colegilor de la Midi care s-au dovedit mai răbdători ca niciodată, deși la sfârșit au ajuns să-și comande o pizza…a durat destul de mult toată treaba, dar a meritat!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Bubu, 30 martie 2012 at 11:05

  Ca ce lucrezi tu la Midi?

  0
 • Ionut, 30 martie 2012 at 14:14

  Ce anume face un PR-ist in Midi?

  0
  • alinaceusan, 30 martie 2012 at 14:38

   Se ocupă de promovarea produsului respectiv, în cazul nostru clubul și evenimentele clubului. 🙂

   0
 • Cristi, 30 martie 2012 at 19:00

  Si cum ai ajuns sa lucrezi la Midi ? Asa repede dupa ce ai ajuns la Cluj ?

  0
  • alinaceusan, 30 martie 2012 at 19:51

   Prin un prieten, care deja lucra acolo de ceva vreme și care-mi spusese de ceva vreme de un job care, crede el, că mi s-ar potrivi 🙂

   0
 • Angelo S., 30 martie 2012 at 19:17

  Ce intrebari retorice. Exista wikipedia pentru informatii care nu le detii.

  0
  • Sia, 31 martie 2012 at 8:30

   Bun, bun, wikipedia, hai că m-ai dat pe spate :)) un PR adevărat nu îşi pune doar status pe facebook cum că lucrează în midi, ci chiar se implică în tot ceea ce se întâmplă şi creează însuşi evenimentele, şi vine mereu cu ceva nou, iar să lucrezi nu pare cu adevărat un job de PR, deci Alina=PR=da de unde?! (fără răutate)
   btw, nice photos!
   şi Angelo, nicicum nu credeam că te vei asocia vreodată cu imaginea Alinei, sunteţi cele mai diferite persoane care există în Clujul ăsta 😀
   xoxo

   0
 • Angelo S., 31 martie 2012 at 20:02

  Salut Sia,
  Noi ( http://www.stylecorner.ro ) am colaborat cu Alina Ceusean in scopul promovarii reciproce, ea a jucat rolul modelului de data aceasta iar eu m-am ocupat de povestea care sta in spatele pictorialului ce va aparea curand pe domeniile noastre online.
  Despre asta a fost asocierea noastra. Oricum, speram sa va placa munca pe care am depus-o si sa o apreciati la nivelul la care se ridica.
  O seara reusita,
  😉

  0
 • brigi mart, 28 mai 2014 at 20:41

  Tu lucrezi in Midi?

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW