Shooting insider: IQ Shop

Shooting insider: IQ Shop

Urma shooting-ul de Decembrie pentru IQ. Cu un concept care urmărea seara de Revelion/Craciun. Eram entuziasmate încă de dimineață când am ajus la Boulevard Studio, pentru păr și machiaj pentru că urma să avem freze la fel, machiaj asemănător. Vestea asta era pentru mine o mare ușurare: altfel arată fotografiile în care sunt implicate 2-3 persoane cu același look.

De coafuri s-au ocupat Tina Urda, Codruța Tripon și Raul Tișa, iar de make-up, Lidia Gligor. Photo 2Photo 3Photo 4Prima serie de fotografii a fost făcută la Club Bamboo Cluj Napoca, iar a II-a serie la Eclipse. Contraste peste contraste – dacă credeai că e ușor să pozezi, te înșeli. Ne așteptau 30 de ținute în garderoba de la Bamboo, toate alineate pe stander – 10 ținute de fiecare fată si un frig teribil. Chiar povesteam cu Carmen la salon că sperăm să nu fie frig, pentru că nu e tocmai draguț să te dezbraci de hainele de stradă, să pui pe tine o rochită micro din paiete și apoi să areți de parcă nu îți e frig și nu te deranjează nimic. Ne-a lămurit Mihaela care știa temperatura care ne aștepta la fața locului: mai puțin de 15 grade :)). Nu ne plângem, a fost funny. Au pornit ei căldura, dar clubul e mare…Photo 2 Photo 3 Photo 4 Photo 5 Photo 6 Photo 7 Photo 8 Photo 9

Ne-am obișnuit în prima jumătate de oră. Ne-a încălzit faptul că am descoperit niște ținute foarte foarte frumose. Rochițe simple, în stil Audrey, cu guler din mărgeluțe, cămăși tip body din dantela crem, colanti black & gold și paltoane cu gulere de blană. Photo 1După prima parte a shooting-ului ne-am mutat la Eclipse, unde am tras câteva cadre mai conceptuale, într-o atmosferă mult mai relaxată mai călduroasă. Am stat la o cafea si am mâncat pui crocant cu sos de soia si iaurt. Clubul arată foarte bine, este destul de micut și jocurile de lumini indulcesc vizual imaginea. Mi-au placut mult hainele. Chiar astept fotografiile finale, pe care le vom posta cât de curând aici, pe blog!

We had a blast!Photo 11

Sper să aveți o seară frumoasă, la noi e Scrabble Night! 😀 Follow us @INSTAGRAM!

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW