Self-Empowerment And Self-Love. On The Happiness Recipe

Self-Empowerment And Self-Love. On The Happiness Recipe

„Acelea dintre noi care-și îmbrățișează feminitatea îi cunosc puterea.” – Betsy Cornwell

Așteptarea a luat sfârșit! Secretul Victoriei a ajuns și la noi – primul magazin oficial Victoria’s Secret s-a deschis în București, în Băneasa Shopping City. Făcând parte din noua strategie de promovare a brandului premium de lenjerie intimă, Victoria’s Secret are ca scop principal extinderea conceptului de a-ți găsi aripile, de a-ți îmbrățișa eul și de a fi cea mai bună versiune a ta – totul este despre descoperirea forței sinelui nostru feminin și de a o purta cu mândrie.

 

 

            Istoria casei de modă americane nu reușește niciodată să dezamăgească prin povestea sa, reușind să schițeze un zâmbet și un râset pe fața fiecăruia. De ce? Deoarece totul a început datorită unui simplu soț pe nume Roy Raymond care voia să îi cumpere soției sale, Gaye, un set de lenjerie, dar care a rămas ușor dezamăgit de ceea ce se găsea pe piață. În perioada respectivă, undeva în perioada anilor ’70 spre ’80, nu se punea foarte mult preț pe identitatea lenjeriei și astfel, precum orice artist care a colindat și care colindă lumea aceasta, Roy a adus ceva nou în industria modei, schimbând modul în care lenjeria este privită și încurajând ideea de feminitate, senzualitate și frumusețe. Unul dintre principile sale de neprețuit a fost acela că simplitatea este o extravaganță care nu ar trebui să se piardă, acest lucru reieșind din faptul că în momentul în care nu a reușit să găsească ceva pentru soția sa, Roy nu a putut să își ascundă părerile contradictorii pentru lenjeria florală sau pentru piesele care nu accentuau valorile corpului feminin.

 

 

            Astfel, acesta a rescris eleganța în diverse modele și texturi dantelate și fine, deschizându-și primul magazin, Victoria’s Secret, care a reușit să valorifice frumusețea feminină de-a lungul fiecărui deceniu. Numele Victoria a fost inspirat de Regina Victoria, principalul motiv fiind ilustrarea perioadei victoriane.

            Reîntorcându-ne în zilele noastre, conform a mai multor articole din presă, conducerea Victoria’s Secret vrea să abordeze o manieră nouă de promovare, mai îndrăzneață și mult mai personală – să sublinieze mai profund conceptele de „self-love” și „self-empowerment”. Prin urmare, printr-o extindere mai largă a linilor de magazine și prin încurajarea diversității în cadrul colaborărilor din media, VS dorește să împărtășească cu noi ideea că scopul lor principal este ca femeia să se simtă cât mai ea și cât mai puternică atât în lenjeria cât și în hainele pe care le poartă.

 

            Potrivit lui Greta Ilieva, una dintre fotografii care a realizat un material foto pentru revista VOGUE, lenjeria intimă este una dintre cele mai intime și delicate conversații pe care le are femeia cu ea însuși și cu ceea ce iubește – „Este cel mai sincer și autentic mod de a privi un om. Este o experiență emoțională”.

            Nu putem decât să ne bucurăm că această inițiativă a ajuns și în România unde ideea de iubire față de sine se itensifică din ce în ce mai mult. Într-o altă ordine de idei, putem spune că conceptul VS merge armonios mână în mână cu frumusețea românească – nu cred că este o noutate faptul că româncele sunt văzute ca fiind unele dintre cele mai frumoase femei din  lume. Astfel, haideți să îmbrățisăm fiecare lucru care ne-a fost dat, căci patriotismul nu constă doar în valorificarea fiecărei tradiții, dar și a etniei și a culturii.

            Prin urmare, Victoria’s Secret este numai și numai despre a-ți găsi acea voce – acele aripi – care să te facă să iubești femeia care ești sau care o să devii. Totul a început de la un om care a vrut să facă alt om să se simtă mai frumos decât niciodată. Și totul continuă de la noi făcând același lucru.

Sexy Starts Here:

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW