Second hand meets old-moderns: “what goes around comes around”

Second hand meets old-moderns: “what goes around comes around”

PRESS PLAY

Probabil una dintre combinațiile mele preferate din toate timpurile, vechi și noi – SH si piese moderne. Second hand-ul e o pasiune mai veche să spun așa și pe lângă latura unicității și cea a plăcerii de căuta haine care-au trăit și alte vieți, stă și factorul sustenabilitate care trebuie să ne intereseze pe toți, acum. Because what goes around comes around.

In look post-ul de azi am mixat o bluză oversized GAP (marimea 44) de pe About You cu o fusta faux leather kaki pe care mi-au picat ochii acum câteva zile pe La Majole.

LaMajole e second hand online, outlet si vintage shop all in one. Tot de acolo e si borseta din piele, pe care am lasat-o încă umplută cu hârtie și pernițe de aer (asta ca să nu credeți că la marile shooting-uri e cumva altfel) pentru că arata prea bine în poze. Singurul lucru pe care-l am de fapt în ea e cheia de la mașină, pentru ca plecam spre un mini-event, deschiderea de salon a lui Szendi. Revin pe subiect.

Nou aici e de fapt bocancu’ și bluza, care mare lucru dacă nu-i din secțiunea MEN a site-ului About You. Bocancii mi se par geniali, îmi place mult contrastul si sunt available și pe alte culori. Faptul că sweat-ul e mărime mare – foarte mare aș zice, conferă o anume fluiditate look-ului de altfel stiff din partea de jos. Cred că ar arăta genial și cu o fustă din piele conică. Dar om’ reveni pe asemenea lungimi mai în spre noiembrie-decembrie. Deocamdată, as always I’M A MINI SKIRTS fan. Big one. Mini skirt, big fan.

Fusta (marimea 34) – I know. Nu sunt 34, dar așa scrie pe ea, e dintr-o piele eco sau cum s-o fi numi, cu un fermoar la spate si e chiar simpluță dar esentială în ținutele de toamnă. Tot in genul ăsta am și pe negru una superbă pe care am să v-o arăt săptămâna ce vine într-un look mai… Matrix. Fusta și borseta le-am găsit pe La Majole de unde mi-am tot luat în ultimul an tot felul de tinute sau piese cool. Înainte să-mi spui că nu e materialul potrivit, menționez că a mai purtat-o cinev înaintea mea și că acest ciclu continuă și de la mine, pentru că mereu dăruiesc mai departe, dar și că a fost 55 lei și eu una o voi purta year round. Da eu sunt aia’ cu bocanci și piele vara. Noh, ăla bai!

AN IDEA: Poate am să revin din când în când cu un edit de pe site-urile mele SH & Vintage preferate, cum ar fi: Christmas Party Edit, Let’s Shop for The Weekend, mai știu eu. Ar fi cool. Nu?

Sper să vă văd mai des pe aici, că eu sunt nevoia să mai și scriu și să evadez din simplitatea acută a rețelelor de socializare, în propriul meu Lounge online, alinaceusan.net. Bine ai revenit! I’m happy.

1+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW