ROYAL ESSENTIALS

ROYAL ESSENTIALS

Esențialele zilei de ieri: Prințul Harry, 33, nepotul  Reginei Elisabeta a II-a, s-a căsătorit cu Meghan Markle, 36, o actriță de origine americană. Din punct de vedere succesoral, evenimentul nu prezintă o importanță strategică, Harry, mai nou Ducele de Sussex, Conte de Dumbarton și Baron al Kilkeel (pentru că acesta este noua sa titulatură), este moștenitorul tronului cu numărul șase pe linie succesorală, însă proaspăta lui soție, mai nou Înălțimea Sa Regală Ducesa de Sussex, este ceea ce editorialele au numit: a highly unusual royal bride (o mireasă regală complet neobișnuită): de origine americană, cu trei ani mai mare decât Harry, divorțată, cu o carieră în industria cinematografică și birasială. În mod clar, este un nou început pentru familia regală.

Lista de invitati: Sir Elton Jon, Serena Williams, Familia Beckham, George Clooney și Amal Alamuddin, Oprah Winfrey, Tom Hardy, Priyanca Chopra, Kitty Spencer, Idris Elba, Carry Mulligan, Gina Tores and many, many others.

The dressClare Waight Keller for Givenchy

Snapshots from the event

Serena William @ Valentino dress

Serena Williams & Alexis Ohanian

The oh-so lovely Beckhams

George Clooney & Amal Alamuddin (love love love the yellow dress)

Oprah Winfrey

Idris Elba & Sabrina Dhowre

Priyanka Chopra

Prințesele Eugenie & Beatrice împreună cu Prințul Andrew

Eliza Spencer, Louis Spencer, Victoria Aitken & Kitty Spencer

Pippa Middleton (who arguably stole the show at the previous royal wedding)

The aftermath: 

600

Este numărul de invitații realizate de Barnard & Westwood. Procesiunea s-a ținut la St George’s Chapel și a fost urmată de o recepție la St George’s Hall, găzduită de Regină.

200

Este numărul de invitați la recepția care de la Frogmore House în Windsor Home Park.

2,640

Este numarul membrilor publicului care au fost invitați la Castelul Windsor. 1200 nominalizați de nouă ofițeri regionali; 200 de persoane din organizații de caritate și organizații; 100 elevi din școlile locale; Școala Regală și Școala St George; 610 Membri ai  comunității din Windsor Castle; 530 membri ai gospodăriilor regale și Coroanei.

 

Dincolo de aspectele logistice, nunta dintre Harry și Meghan marchează începutul unei noi ere. Uniunea dintre un descendent al regalității britanice și o personalitate cum este noua ducesă deschide noi conversații și ne deschide un nou drum.

“One of the children of slaves is marrying a royal whose forerunners sanctioned slavery; the lion is lying down with the lamb,” said Denise Crawford, a court stenographer from Brooklyn.”

sursa: New York Times

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

  • Ewa Macherowska, 20 mai 2018 at 16:46

    Absolutely beautiful!

    0
  • Nemtanu Alexandrina, 21 mai 2018 at 11:55

    Buna! Cum se numeste piesa de pe fundal? Mulțumesc !

    0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW