@RetroFutureBabe and summer time (s)tones

@RetroFutureBabe and summer time (s)tones

Cred că atunci când vine vorba de online, fiecare are la un moment dat un moment în care simte nevoia unui switch pe partea de content. Ei bine, eu am avut de ceva vreme switch-ul ăsta doar că nu l-am pus în aplicare. Bine, l-am pus. Dar doar în căsuța de “saved” de pe contul meu de Instagram. Am adunat acolo de-a lungul ultimilor doi ani tot felul de imagini inspiraționale, citate, haine care-mi plăceau, poze de mood, devenise – am realizat uitându-mă peste ele, un moodboard continuu al mintii mele. Un wishlist, dar nu de shopping, ci de emoție de transmis dincolo de ecran.

Avem de aproximativ un an de zile un proiect in derulare – proiect la care lucrăm intens cu echipa de la Global – pe care m-am gândit să îl incep cu ceea ce este acum @RetroFutureBabe – acest perpetuum moodboard al imaginației mele.

Vă invit să-mi dați follow și acolo pentru un alt tip de content, pentru alte mood-uri, alte direcții pe care poate până acum nu le-am abordat pe @alinaceusan. La fel ca pe feed, pe stories vei descoperi un colaj video atipic, uneori secvențe din filme vechi care îmi plac, videoclipuri care mă inspiră. Momentan e o secvență din Back to The Future, so enjoy.

And stay tuned, beautiful things are coming, hope we’ll grow them together! Love, A.

What I Wore: Gucci Sandals from CatwalkShop.ro (now in sale!) / H&M Studio Top (2014) / Idol Ray Metallic Pleats Skirt / Dopium Retro Sunglasses

2+

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW