RENDEZ-VOUS AVEC TOI-MÊME

RENDEZ-VOUS AVEC TOI-MÊME

MELI MELO PARIS FW19 COLLECTION: RENDEZ-VOUS AVEC TOI-MÊME

 

Meli Melo Fall Winter 2019 RENDEZ-VOUS AVEC TOI-MÊME” este dedicată femeilor care explorează continuu în căutarea echilibrului interior, ca punct de reper și inspirație. În ritmul alert al vieții de zi cu zi, momColecțiaentele de liniște și regăsire a sinelui sunt din ce în ce mai necesare, prețioase și importante, atât în relația cu tine însăți, cât și cu ceilalti, de aceea piesele acestei colectii sunt create ca niște accente de răsfăț, senzualitate și feminitate.

Pastelurile, nuantele de roz prafuit și visiniu, asociate cu tonuri și texturi gri molatice, de fetru, lână sau cașmir, pietrele translucidă viu colorată, catifea tomnatică, lanțuri lungi aurii ce alunecă pe texturi diverse, punctate prin turbane din satin, bascuri în culori vesele și veste din blană, anunță o incursiune într-un tărâm de feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor și pasiunilor latente.

Piesele din sezonul FW’19, Rendez-vous avec toi-même Meli Melo, se găsesc începand de luna trecută în magazinele Meli Melo Paris, Meli Melo Exclusive, precum și online.

Mai jos veti găsi colecția oficială de imagini realizată de Meli Melo pentru această campanie. La finalul articolului, v-am pregătit și două propuneri de outfit cu două dintre piesele noastre favorite din noua colecție.

Inspiration at its best. Enjoy!

Rendez-vous avec toi-même este o colectie rafinată și delicată, însă în același timp practica, ce surprinde frumusetea blândă a culorilor de toamnă oglindite în piese din tricot și tulle, cărora li se alătură moliciunea jachetelor impletite din mohair în nuanțe stinse de bej, roz prafuit și vișiniu palid, accentuate de coliere suprapuse, cercei oversized în tonuri de galben și chihlimbar sau bratari subtiri argintii și arămii.

Check here our go to proposals:

For a night out, your sweet date or fancy restaurant dinner

 

For your regular, full of meetings office day

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 61 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin in sitem de franciza, 2 department store, 7 magazine Meli Melo Deco, 3 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine în Sofia (Bulgaria), 3 magazine in Belgrad (Serbia).

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW