Răzvan Ciobanu SS 2012

Răzvan Ciobanu SS 2012

Been there done that! Cum spuneam sâmbătă dimineață m-am trezit cu un buchet mare de flori pe pat lângă mine și toată ziua plănuită cu eventul semnat Răzvan Ciobanu – prezentarea colecției de primăvară/vară 2012. Carmen și Alex au ales să nu dea ăttending la prezentare, așa că am mers cu Angelo, de la StyleCorner și Carmen Burci. Mulțumirile merg către Raul Tișa & Cristi Câmpean pt invitații!

Foarte multă lume îmbrăcată bine, o atmosferă caldă de vară, o coloană sonoră excelentă. Murmurul specific și agitația din fața Muzeului de Artă mă ducea cu gândul la cum ar arăta prezentările din Londra, Milano sau New York. O grămadă de taxiuri vuiau în zonă, din ele coborând piciorușe bronzate, cu pantofi cu talpă rosie, papioane din mătase și arome de parfum de vară. Trecând peste faptul că nu m-au impresionat pe cât mă așteptam rochiile (am să las această parte criticilor de modă), locația a fost una foarte frumoasă și la fel și conceptul de prezentare pe două nivele, pe culoarele curții interioare a Muzeului de Artă din Cluj Napoca!  Am avut acum ocazia de a le vedea în acțiune pe două din preferatele mele: Ficaa Balancan și Laura Firefly, două atitudini care îți săreau în ochi.

Enjoy the shots!

Gorgeous Fi&La… purtând ultimele debitări vizuale semnate Răzvan Ciobanu

Angelo Sălăgean – StyleCorner.ro, Cristina Oltean & Carmen Burci

P.S: Pentru toată lumea care m-a întrebat și pe Facebook ce am mâzgălit acolo pe mână :)) e un tatuaj cu ceva cariocă, de vineri seara, din Midi, făcut de fetele de la Absolut. O sticlă de absolut – pentru că de la asta trebuia să pornească tatuajul și de sus în jos, ZEN.

0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

 • Mircione, 14 mai 2012 at 23:13

  Apare in poze sistematic o rochita turcoaz-verdino. Nu ne-ai spus, cine este purtatoarea?

  0
 • Adela Suciu, 18 mai 2012 at 16:55

  Cred ca a fost ceva special acolo….!! Frumos!

  0
 • seremi, 19 mai 2012 at 22:16

  Hai lasa-ma dracu….. ce-i mah cu ala imbracat in camasa aia alba ? are 40 kg dintre care 5kg de par+gel. Frate o luati razna sa mor, si ala e exemplu de Fashion sau ce?

  0

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW