R.

R.

Toate articolele din poze le găsiţi la Raus. Pentru toată lumea, repet, Raus are sediu doar în Târgu Mureş, nu are site, doar pagină de Facebook (click aici). Puteţi comanda prin poştă orice produs (în limita stocului disponibil), comunicând cu Alina Pop, direct pe pagina de facebook a magazinului.

Livrarea se face prin poştă. Raus nu are sediu în alt oraș din ţară, doar în Târgu Mureş!

Dragii mei, sper să aveți o zi cât mai frumoasă. Adevărul e că pentru majoritatea dintre voi, cei din clasele a 12-a e ultima zi petrecută în sala de clasă, ultimele clipe petrecute în adevăratul sens al cuvântului, în școală! Sper că v-au fost de folos articolele legate de banchet / rochia de banchet, v-ați găsit ținutele şi sunteți gata de petrecere! Se anunță un weekend incendiar! Cel putin pentru noi…

Alatura-te conversatiei

 • Sorina, 30 mai 2012 at 18:09

  Ce faci acest weekend de e incendiar?:> Distractie placuta:*

 • Alexandra M., 30 mai 2012 at 21:14

  Buna Alina,

  ca bine ziceai, am dat de blogul asta frumos al tau si hop si eu sa-l citesc tot. m-am gandit sa-ti propun (desi probabil te-ai gandit) daca poti face cumva posturile sa apara intr-o coloana in stanga sau dreapta, pe margine, dupa titlu? ar fi mai usoara accesarea lor, decat asa unul dupa altul. In sensul ca daca o data am intrat la comentarii, cand dai back ti-o ia de la inceput, cu primul post. just an idea;)
  esti frumoasa, cu multi fani se pare..bravo!

  p.s: oare porti si extensii in parul tau bogat?are un volum fascinant!

 • Ioana, 6 iunie 2012 at 11:40

  Ai o culoare ciudata in pozele astea…

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW