Breton drept & Martini

Breton drept & Martini

Să-mi fac, să nu-mi fac? Cam aici se ajunge când vrei să îţi tunzi breton şi nu şti dacă ţi-ar sta bine sau nu. După cum am promis, scriu şi despre cum putem încerca un breton drept şi unul pe o parte fără foarfecă. Prespun că bretonul pe o parte nu ridică nici un fel de semne de întrebare şi e destul de uşor de făcut, problema este însă bretonul drept. Una din cele mai ieftine variante de a afla daca îţi stă bine sau nu este următoarea: separăm o secţiune din partea frontală, de restul părului, pe care îl prindem într-o codiţă la baza capului. Întindem părul dacă e cazul, prindem şuviţa cu degetele şi o îndoim în două: prindem vârfurile dedesubt, la baza frunţii cu o agrafă bobby pin de culoarea părului. Dacă e cazul mai trecem puţin cu o perie moale peste şi fixăm firele rebele, apoi dezlegăm părul din codiţă, îl tapăm la rădăcină şi îl aranjăm cu degetele pe lângă faţă. Rezultatul trebuie să arate cam aşa: breton drept; breton pe o parte.

Pentru acelea dintre voi care au părul tuns la linie şi asta este o variantă bună pentru încercarea bretonului drept, într-o variantă mai soft:

Aş fi vrut să postez câteva poze demonstrative, însă astea au fost făcute la Cluj şi acum doar ce m-am întors de la salon, se-nţelege că no să le pot face acum. Despre salon! Andrea şi Ildi Şimon s-au mutat pentru câteva săptămâni în compelxul Gold Gym, la etaj. Gagicilea astea două reuşesc să facă un salon primitor din orice cameră. Ildi mă întâmpină cu ciocolată, am răsforit câteva reviste de modă şi mi-am făcut bucle retro. Ce mi-a plăcut foarte mult, pe lângă atmosfera primitoare a fost si panorama superbă a oraşului, în loc de un perete – un geam enorm de sticlă…superb!

.
.

.

A fost o zi frumoasă! Mi-am pus un pahar de Martini, mă pun la neveste disperate, sper c-am fost de ajutor, o noapte faină! (e sâmbătă, ieşim la party)

0

Alatura-te conversatiei

Comentariile sunt închise.

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW