Primul meu Giveaway – Urban Bijuterii Chic

Primul meu Giveaway – Urban Bijuterii Chic

Şi a ajuns timpul să găzduiesc un giveaway, la puţin peste  o lună de la înfiinţarea blogului. Astăzi am să vă vorbesc despre un site de bijuterii de tip hand-made, care îmi place foarte mult şi pe care l-am descoperit de puţină vreme şi pe care aş dori să-l împart cu voi! Este vorba despre Urban Bijuterii Chic , un mini-boutique online, care comercializează accesorii hand-made, unicat şi anume brăţări, coliere şi seturi de bijuterii asortate. Reducerile frecvente de pe acest site reprezintă un alt motiv pentru care am hotărât să postez, mai exact în perioada 7 februarie – 7 martie, avem 10% reducere la orice produs de pe site, reducere care se aplică la preţul afişat so…happy shopping! Probabil multe dintre voi se întreabă cum comandăm de pe acest site şi cel mai simplu mod e următorul:

  • te uiţi ce număr are produl în titlu, după ce ai dat click pe adaugă în coş;
  • dai click pe plasează comanda (dreapta sus);
  • completezi formularul, bifând şi numărul corespunzător bijuteriei comandate;
  • produsul îţi este livrat prin Poşta Română sau Fan Courier!

LE  GIVEAWAY – Ce am eu de dat şi cum?

Blog Alina Ceuşan, împreună cu Urban Bijuterii Chic vă oferă 2 premii constând într-un accesoriu la alegere de pe site – gratuit şi un cupon de reducere de 25% la achiziţionarea oricăror produse de pe  site. Ce trebuie să faci pentru a intra în extragere:

  • intri pe Urban Bijuterii Chic , cauţi produsul pe care vrei să îl primeşti şi dai share cu link-ul produsului pe pagina ta de Facebook
  • îmi laşi într-un comentariu la acest articol, un link către pagina ta de facebook, pentru verificare

Voilà!

Te-ai înscris în giveaway, nu trebuie să-mi dai follow, nu trebuie să-mi laşi e-mailuri sau numere de telefon. Extragerea va avea loc peste o săptămână, respectiv 23 februarie (nu ştiu unde mă gândeam cu 2 martie :))), când împreună cu Carmen şi pisicul Hermès vom filma extragerea care se va face cu ajutorul un sistem random de numere, pe internet, direct de la căsuţa noastră din Cluj. Filmarea va fi postată atât pe blog cât şi pe pagina de facebook a blogului.
Cei de la Urban Bijuterii Chic au fost foarte de treabă şi mi-au trimis un cadou foarte foarte fain, şi anume un lănţişor cu multe-multe pietricele care îmi place foarte foarte mult. Vă puteţi achiziţiona unul asemănător de pe site-ul lor sau, cine ştie primiţi unul pe gratis de la noi, dacă vă înscrieţi în giveaway!
Cam aşa arată, aşadar, lanţişorul meu de la ei, mie îmi place mult.
UPDATE!
Pentru că multe dintre voi aţi apreciat bijuteria pe care am primit-o eu, după ce se va termina concursul, respectiv, de săptămâna viitoare, am fost de acord ca aceasta să revină în stoc pe site, chiar dacă iniţial cei de la Urban Bijuterii Chic, se doreau ca fabricanţi unicat! Sper să vă placă şi dacă vreţi un model ca al meu, să fiţi cu ochii pe site!
 
0

Alatura-te conversatiei

Raspunde

*Fill in your details below or click an icon to log in

ABONARE

MY PLAYLIST

ON REPEAT RIGHT NOW